USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Medipol Başakşehir Royal Antwerp maçı ne zaman? UEFA Avrupa Konferans Ligi Play-Off turu

Haber 7 - UEFA Avrupa Konferans Ligi elemelerindeki temsilcimiz Medipol Başakşehir Futbol Kulübü, 3'üncü turda Breidablik'i eleyerek Royal Antwerp'le eşleşti. Belçika ekibi Antwerp de aynı gün Lillestrom'u turnuvanın dışına itti. Peki, Medipol Başakşehir Royal Antwerp maçı ne

Medipol Başakşehir Royal Antwerp maçı ne zaman? UEFA Avrupa Konferans Ligi Play-Off turu
11-08-2022 22:40
Google News

Türkiye'yi ÖZETİ| UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde temsil eden Medipol Başakşehir Futbol Kulübü, 2'nci turdan dahil olduğu turnuvada Play-Off etabına yükseldi. 2'nci turda Maccabi Netanya'yı, 3'üncü turda Breidablik'i eleyen temsilcimiz, Play-Off bölümünde de Royal Antwerp ile eşleşti. Peki, Medipol Başakşehir Royal Antwerp maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak?

MEDİPOL BAŞAKŞEHİR ROYAL ANTWERP MAÇI NE ZAMAN?

Temsilcimiz Medipol Başakşehir Futbol Kulübü ile Royal Antwerp arasındaki UEFA Avrupa Konferans Ligi Play-Off turu birinci maçı, 18 Ağustos Perşembe günü oynanacak.

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu

Müsabakanın saati önümüzdeki günlerde kamuoyu ile paylaşılacak. Öte yandan, ilk maç Başakşehir'in evi Fatih Terim Stadyumu'nda; ikinci maç da Antwerp'de düzenlenecek.

HANGİ KANALDA?

Gruplara kalan takımın belli olması açısından son derece önem arz eden Medipol Başakşehir ile Royal Antwerp arasındaki ilk maçın TRT Spor kanalında yayınlanması bekleniyor.

Michael Frey, Royal Antwerp

Normalde UEFA Kupalarının yayın hakları EXXEN'e ait. Fakat Medipol Başakşehir'in eleme aşamasında oynadığı maçlar TRT Spor üzerinden seyredilmişti. Grup öncesindeki son iki maçın da benzer şekilde aynı adres üzerinden takip edilmesi tahmin ediliyor.

RÖVANŞ MAÇININ TARİHİ

Bosuil Stadyumu'nda oynanacak Medipol Başakşehir Royal Antwerp rövanş müsabakası, 25 Ağustos Perşembe günü organize edilecek. 

Her iki karşılaşmanın da hakemleri UEFA'nın resmi internet sitesinde yayınlanacak.