USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Mauro Icardi'den gol krallığı sorusuna yanıt

Tüm Spor - Galatasaray'da Mauro Icardi, Alanyaspor karşısında ikinci yarıya iyi başladıklarını ve 3 puanı aldıklarını söyledi. Icardi, "Gol krallığı önemli ama her şeyden önemli olan Galatasaray'ın kazanması." dedi.

Mauro Icardi'den gol krallığı sorusuna yanıt
15-04-2024 23:43
Google News

Trendyol Süper ÖZETİ| Lig'in 32. haftasında Galatasaray, deplasmanda Alanyaspor'u 4-0 mağlup etti.

Karşılaşmanın ardından Galatasaray'da Mauro Icardi açıklamalarda bulundu.

Mücadeleyi değerlendiren Mauro Icardi, "İlk yarı biraz rahat bir şekilde çıktık. Kendimize güveniyorduk ama gol atamadık. İkinci yarıya farklı bir mantaliteyle çıktık ve golleri atıp kazandık." dedi.

Icardi gol krallığı yarışıyla ilgili, "En iyisi sezonlarımdan bir tanesi ama yüzde 100'ümde değildim sezon boyunca. Kas ağrıları çektim. Golleri istediğim kadar atamadım. Gol krallığı önemli ama her şeyden önemli olan Galatasaray'ın kazanması." dedi.

Arjantinli golcü sözlerini şöyle tamamladı:

"Çok güzel bir sevgi, takıma ve bana karşı. Taraftar sayısı olarak da çok fazlayız. Bize destek oluyorlar. Hem takım adına hem de benim adıma çok güzel bir şey bu. Bunun devam etmesini istiyoruz. Bize ekstra enerji katıyor."


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Aslında Hiç Var Olmayan Adam: Peter Bergmann
Aslında Hiç Var Olmayan Adam: Peter Bergmann

İrlanda'nın Sligo kasabasında 2009 yılında sahilde bulunan ceset, hâlâ çözülemeyen olaylar zincirini tetikledi. Kimliği, niyeti ve geçmişi tam anlamıyla bir muamma olan Peter Bergmann kimdi?

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Yerel Seçimlerde Hangi Partiyi Güçlü Buluyorsunuz?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu