USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

Marvel evrenine yerli rakip: T World Sinema Evreni

Haber 7 - Türkiye'de yer alan prodüksiyon şirketi T World Entertainment, ilk Türk süper kahraman dünyası olan T World Sinema Evreni'nin prodüksiyonuna Temmuz ayı sonunda başlayacak .

Marvel evrenine yerli rakip: T World Sinema Evreni
05-07-2022 12:35
Google News

Türkiye ÖZETİ| merkezli bir yapım şirketi olan T World Entertainment and Productions, T World adını verdiği yeni sinema evrenini duyurdu. Film ve dizilerin yanı sıra video oyunu ve kitapların da parçası olacağı bu sinematik evren T World adını taşıyor ve Türkiye’nin süper kahramanları bir araya getiren ilk sinema evreni olma vaadiyle yola çıkıyor.

T World’deki İlk Süper Kahraman Dizisi Olan Altay’ın İlk Bölümünü Bobby Roth yönetiyor. Marvel'in bazı yapımlarında Bobby Roth'un imzası bulunuyor. Arıca Lost ve Prison Break gibi dünya çapında ses getiren dizilerin yönetmenliğini yaptı.

Dizi olarak hazırlanan T World, çeşitli kültürlerden ilham alan süper kahramanları içerecek ve dört sezon ile toplamda 26 bölümden oluşacak. Günümüzde geçen T World Sinema Evreni, doğu medeniyetlerinin bilimdeki altın çağından ilham alıyor.

T World Sinema Evreni karakteri çevre sorunları, savaşlar ve salgın hastalıklar gibi evrensel zorlukların yanı sıra kendi evrenlerinden gelen kötü adamların üstesinden gelmek için en son teknolojiyi ve eski bilgeliği kullanan yaklaşık 35 ölümlü süper kahramanı içerecek. İlk dizide Altay dahil altı süper kahraman ve dört kötü adam tanıtılacak.

İLK BÖLÜM TRT'NİN YENİ DİJİTAL PLATFORMUNDA YAYINLANACAK

Tüm sezonlar Ocak 2023'te TRT'nin yeni seç-izle servisinde (VOD) yayınlanacak. Bu, TRT'nin yeni platformu için ilk projesi.

Yapımcılar Bülent Turgut, Raif İnan ve Erdal Bozkuş, T Dünya Sinema Evreni'ni bir dizi dizi, film, oyun ve çizgi romana genişletmeyi planlıyor. 

Bülent Turgut, “İzleyicileri ilk kez T World Sinema Evreni'ne davet etmeyi ve onları yıllardır tasarladığımız yeni süper kahramanlarla tanıştırmayı dört gözle bekliyoruz. Doğu uygarlığının tarihi büyüleyici hikayelerle doludur ve bu evren, kültürümüzün derin ve zengin geçmişinden esinlenmiştir. Dizi, dünyanın dört bir yanından izleyicilerin seveceği ilgi çekici karakterlere ve olay örgülerine sahip olacak. Üretime geçerken, bu yeni Türk süper kahraman dünyasını hayata geçirmeyi dört gözle bekliyoruz" dedi.