USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Mariano Diaz'dan menajerine Fenerbahçe talimatı!

Haber 7 - Fenerbahçe’nin forvet için düşündüğü isimlerin başında gelen Mariano Diaz, menajerine sarı-lacivertli takımla masaya oturması için talimat verdi.

Mariano Diaz'dan menajerine Fenerbahçe talimatı!
07-07-2022 10:04
Google News

Real ÖZETİ| Madrid’in göndermek istediği Mariano Diaz, teklifler için biraz daha beklemeyi planlıyordu. Ancak Fenerbahçe’nin oyuncu konusundaki ısrarı sonrası Dominikli yıldız, görüşmelere başlamak için yeşil ışık yaktı.

Fenerbahçe’nin forvet için düşündüğü isimlerin başında gelen Mariano Diaz, Real Madrid’den ayrılmaya karar vermişti. İspanyol devi, vergilerle senelik maliyeti 7.5 milyon Euro olan 28 yaşındaki oyuncuyu göndermek için her türlü kolaylığı sağlamaya hazır. Ancak Mariano, mümkün olduğunca teklif aldıktan sonra yeni takımına karar vermek istediği için sarı-lacivertliler ile görüşmelerde ilerleme kaydetmemişti. Fenerbahçe’nin kendisini ısrarla istemesi ve takımda önemli bir rol verecek olması, Mariano’nun bu tutumunda değişikliğe gitmesini sağladı. Yıldız futbolcunun menajerine, sarı-lacivertlilerle anlaşma zemini bulmak için masaya oturmasını talep etti.

4 milyon Euro istiyor ama...

Mariano, Real Madrid ile son senesine giren sözleşmesinden net 3.6 milyon Euro kazanıyordu. Getafe dışında teklif gelmeyen Dominikli oyuncunun 4 milyon Euro talebi olsa da bu rakamı düşürmesi muhtemel. Fenerbahçe Yönetimi, sol bek için adı anılan Welington gibi Mariano’yu da Dinamo Kiev eşleştirmesine yetiştirmek için elinden geleni yapacak.