USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Lamborghini, Logosunu Değiştirdi

Lamborghini, 20 yıl sonra ilk kez logosunu değiştirdi. Yeni logo, otomobillerle birlikte dijital kanallarda ve broşürlerde kullanılacak. Peki Lamborghini'nin yeni logosu nasıl görünüyor?

Lamborghini, Logosunu Değiştirdi
28-03-2024 16:13
Google News

"Lüks ÖZETİ| spor otomobil" denince akla gelen ilk markalardan bir tanesi olan Lamborghini, 20 yıl aradan sonra yeniden markalaşma yoluna gitti. İtalyan otomobil üreticisi, bu karar kapsamında logosunu değiştirdi

Lamborghini'nin yeni logosuna baktığımızda diğer firmaların yaptığı gibi nispeten sade bir tasarıma geçiş yapıldığını görüyoruz. Marka ile özdeşleşen siyah ve sarı renk, yeni logoda da kendini gösteriyor.

Karşınızda Lamborghini'nin yeni logosu:

Lamborghini yeni logo

Lamborghini'nin yeni logosu, bu yıl itibarıyla piyasaya sürülecek yeni otomobillerde kullanılmaya başlayacak. Şirket, bu logonun farklı tonlarını internet sitesi ile broşürlerde kullanacak. İkonik boğa tasarımı, internet sitesindeki bazı yerlerde ise dış kısımdaki kalkandan ayrı, tek başına bulunacak.

Lamborghini

Yeni logonun ilk kez hangi modelde kullanılacağı belli değil. Ancak oklar, önümüzdeki aylarda piyasaya sürülmesi beklenen Huracan'ın halefinde yeni logonun kullanılacağı yönünde.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Dev Markaların Sosyal Medyadaki Birbirinden Muzip Cevapları
Dev Markaların Sosyal Medyadaki Birbirinden Muzip Cevapları

Sosyal medya, şu anda markaların müşterileriyle doğrudan ve etkileşimli bir şekilde iletişim kurduğu en önemli alanlardan. Hâl böyle olunca markaların müşterilerine verdiği muzip cevapları da ortaya eğlenceli bir tablo çıkartıyor.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Yerel Seçimlerde Hangi Partiyi Güçlü Buluyorsunuz?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu