USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Léon The Professional, Sevginin Gücü Filmi Gerçekler - Webtekno

Ülkemizde Sevginin Gücü adıyla vizyona giren Léon: The Professional filmi, dünya sinema tarihinin en dikkat çekici filmleri arasında başı çekiyor. Anlattığı hikâye nedeniyle beğenildiği kadar pek çok eleştiri de alan Léon filminin kamera arkasında yaşananlar oldukça ilginç de

Léon The Professional, Sevginin Gücü Filmi Gerçekler - Webtekno
28-12-2023 16:37
Google News

Küçük ÖZETİ| bir kız çocuğu, yetişkin bir adam, üstelik adam bir kiralık katil; eğer Léon: The Professional filmini izlemediyseniz bu üç cümle size hiçbir anlam ifade etmeyebilir ama kabul edin, heyecan verici. Ülkemizde Sevginin Gücü adıyla vizyona giren Léon: The Professional filmi işte bu heyecanı alıyor ve izleyenlere dozunda bir aksiyonun olduğu duygu yüklü bir anlatı sunuyor. 

30 yıl önce vizyona giren Léon: The Professional filmi büyük eleştirilerin odağı olmuştu çünkü Natalie Portman, filmde canlandırdığı karakter gibi 12 yaşında bir kız çocuğuydu ve karşısında koca bir adam vardı. Yapımcılar da ikili arasındaki garip ilişkinin farkında oldukları için filmi en ince detaylara bile önem vererek çektiler. Léon karakterini canlandıran Jean Rêno da usta oyunculuğunu konuşturarak filmin her saniyesinde yetişkin biri ile bir kız çocuğu arasındaki arkadaşlık sınırlarını korudu. 

Kısaca Léon: The Professional filmini hatırlayalım: