USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Kuruluş Osman 126.bölüm fragmanı: Kor gibi yanıyor! Yürekleri ağza getiren gelişme

Kuruluş Osman 126.bölüm fragmanında hain tuzak sonucu ele geçirilen Osman Bey, ‘Ant olsun ki, Türk'ü hür kılacağım. Ant olsun ki, sancağımızı cihanın en yüksek yerine dikeceğim!’ diyerek meydan okur.

Kuruluş Osman 126.bölüm fragmanı: Kor gibi yanıyor! Yürekleri ağza getiren gelişme
16-05-2023 17:17
Google News

Kuruluş ÖZETİ| Osman 126.bölüm fragmanında dört bir yana saldırı düzenlenir ve obaların hali vahim bir boyuta ulaşır. Ahali, içinden çıkılması güç bir durumun tam ortasındadır ve pek çok kişinin hayatının tehlikeye girmesi tansiyonu yükseltir. Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanında, ‘Bugün kimseye merhamet göstermeyeceksiniz, kimseyi sağ bırakmayacaksınız. Acımak yok!’ çıkışı büyük tehlikenin habercisidir.

Teşkilat'ta 4.sezon öncesi ayrılık üstüne ayrılık! İkisi birden TRT1 dizisinde olmayacakTeşkilat'ta 4.sezon öncesi ayrılık üstüne ayrılık! İkisi birden TRT1 dizisinde olmayacak

Pusuya düşürülen Osman Bey’in elinin kolunun bağlanması ve bir yerde hapsedilmesi gerilim yüklü dakikalara sahne olur. Başına gelen talihsiz olayı başarısızlık olarak görmeyen ve daha kaybetmediğini söyleyen Osman Bey, inancını ve azmini daima korur.

Proje tasarımını, senaristliğini ve yapımcılığını Mehmet Bozdağ’ın, yönetmenliğini ise Ahmet Yılmaz’ın üstlendiği Kuruluş Osman 126.bölümüyle tarihinde saat 20:00’da ATV’de izleyici kitlesinin karşısına geçecek.

Al Sancak 14.bölüm fragmanı: Ali yaşayacak mı? Önce vuruldu sonra uçurumdan aşağı düştüAl Sancak 14.bölüm fragmanı: Ali yaşayacak mı? Önce vuruldu sonra uçurumdan aşağı düştü