USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Kuruluş Osman 122.bölüm fragmanı: Fetih vakti! Durmamaya ant içen Osman'ın hedefi...

Kuruluş Osman 122.bölüm fragmanında mühim bir karara imza atan Osman Bey, ‘Alpler! Şimdi fethe yürüyeceğimiz yeni hedefimiz Köprühisar var. Bizim meselemiz her daim olduğu gibi fetihtir.’ diyerek şahlanır.

Kuruluş Osman 122.bölüm fragmanı: Fetih vakti! Durmamaya ant içen Osman'ın hedefi...
16-04-2023 15:42
Google News

Kuruluş ÖZETİ| Osman 122.bölüm fragmanında, asla durmayacaklarının özellikle altını çizen Osman Bey, duracakları tek şeyin eceli olduğunu vurgular. Topraklarının her daim ateş çemberinde olduğunu belirten Osman Bey, yeni hedefinin Köprühisar olduğunu açıklar.

Alparslan Büyük Selçuklu’dan ayrılmıştı! O isim Kübra dizisiyle gümbür gümbür geliyorAlparslan Büyük Selçuklu’dan ayrılmıştı! O isim Kübra dizisiyle gümbür gümbür geliyor

Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanında Valide İsmihan Sultan, Osman Bey’in oyun peşinde olduğunu söyleyen ne olduğunu öğrenmek için gözünü dört açar. Osman Bey karşısında galibiyet kazanmak ve bunun için elini kuvvetlendirmek isteyen Valide İsmihan Sultan, onun hanesinden kan akıtmak için harekete geçer.  

Kuruluş Osman’da stratejik bir plan yürütmeye koyulan ve kazanmak için beyin fırtınası yapan Alpler, hedeflerine doğru emin adımlarla ilerlemeye başlar. Senaristliğini, proje tasarımını ve yapımcılığını Mehmet Bozdağ’ın, yönetmenliğini Ahmet Yılmaz’ın üstlendiği Kuruluş Osman 122.bölümüyle 19 Nisan Çarşamba tarihinde saat 20:00’da ATV’de izleyici kitlesini ağırlayacak.