USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Kuruluş Osman 121.bölüm fragmanında dengeleri değiştirecek teklif! Kazanan ve kaybeden…

Kuruluş Osman 121.bölüm fragmanında Osman Bey, Nayman’ın kendisine bir teklif sunduğunu, birebir dövüşmek istediğini açıklar ve büyük savaşa hazırlık için kolları sıvar.

Kuruluş Osman 121.bölüm fragmanında dengeleri değiştirecek teklif! Kazanan ve kaybeden…
06-04-2023 16:17
Google News

Kuruluş ÖZETİ| Osman 121.bölüm fragmanında hain emellerine ulaşmak isteyen Nayman’ın Osman Bey’e götürdüğü teklif ortalığı çalkaladı. Kuruluş Osman’da Osman Bey’le birebir dövüşmek istediğini belirten Nayman, mağlup olması halinde nökerlerinin toprağı terk edeceğini sözlerine ekler. Öte yandan Nayman’ın galip gelmesi durumunda da hem Beylerin hem Alplerin kendisine biat edeceğini şart olarak sunar.

Barbaros Hayreddin Sultanın Fermanı'na ilişkin TRT1'den kesin karar! Sayılı günler kaldıBarbaros Hayreddin Sultanın Fermanı'na ilişkin TRT1'den kesin karar! Sayılı günler kaldı

Nayman’ın teklifini kabul eden Osman Bey, Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanında ‘Yarına bu toprakların göreceği en büyük savaşa hazırlıklı olun.’ diyerek harekete geçer.

Nayman’ı hezimete uğratmak ve bu savaşı galibiyetle taçlandırmak adına yapabileceğinin en iyisini ortaya koyan Osman Bey, ‘Ben şehit düşsem dahi o Nayman bu  topraklardan sağ çıkmayacak. Ve duyacağı son şey: Allah-u Ekber!’ çıkışına imza atar.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi için geri dönüşü olmayacak karar! Resmen bitiyorGelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi için geri dönüşü olmayacak karar! Resmen bitiyor

Yönetmenliğini Ahmet Yılmaz’ın, yapımcılığını,  senaristliğini ve proje tasarımını Mehmet Bozdağ’ın üstlendiği Kuruluş Osman 121.bölümüyle 12 Nisan Çarşamba tarihinde saat 20:00’da ATV’de yayına girecek.