USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Küçük Kız Cesetlerini Oyuncak Bebek Yapan Anatoly Moskvin

Bir kişinin oyuncak bebekler yapması ve onlarla vakit geçirmesi kaç yaşında olursa olsun bir nebze kabul görülebilecek bir davranış. Ancak bu bebekler ya gece vakti mezarlardan çalınan küçük kız cesetleriyse?

Küçük Kız Cesetlerini Oyuncak Bebek Yapan Anatoly Moskvin
30-04-2023 23:12
Google News

Anatoly ÖZETİ| Moskvin’in gerçek olduğuna inanamayacağınız bu tüyler ürpertici hikayesi, dışarıdan bakıldığında oldukça eğitimli ve aklı başında biri olarak görülmesine rağmen, aslında onun oldukça tehlikeli bir pedofili ve nekrofili olduğunu gözler önüne seriyor.

"Ölüye hiç mi saygın yok?" yahut "Bir insan nasıl bu kadar acımasız olabilir?" sorularını sormaktan kendinizi alıkoyamayacağınız işte o hikaye. 

İyi bir eğitim alıp tarih alanında akademisyenlik yapan ve 13 dil bilen Anatoly Moskvin, çok da normal olmayan bir çocukluk geçirdi.

Anatoly Moskvin

Rusya’nın Nizhny kentinde doğan bu çocuk, küçük yaşlardan beri mezarlıklara karşı alışılmışın dışında bir takıntıya sahipti. Bu takıntısını ise 1979 yılında 13 yaşındayken yaşadığı bir olaya bağlıyordu.

Anatoly bir gün okul dönüşündeyken, bir grup siyah takım elbiseli adam tarafından bir kızın cesedini öpmeye zorlanmıştı ve hikayesi aslında bu noktada başladı. 

Anatoly Moskvin, o günden sonra belirli aralıklarla mezarlıkları dolaşmaya başladı.