USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Kızılcık Şerbeti 24.bölüm fragmanında sesler yükseliyor! Tartışmanın şiddeti artıyor

Kızılcık Şerbeti 24.bölüm fragmanında Fatih ile Doğa arasında kıyafet meselesi yüzünden ipler kopma noktasına gelir ve ortak paydada buluşamayınca sert bir tartışmaya tutuşurlar.

Kızılcık Şerbeti 24.bölüm fragmanında sesler yükseliyor! Tartışmanın şiddeti artıyor
02-05-2023 13:17
Google News

Kızılcık ÖZETİ| Şerbeti 24.bölüm fragmanında acılarını susarak anlatmaya çalışan Nursema, hiçbir kadının susmaması gerektiğini acı bir şekilde tecrübe eder. Yeni bölüm fragmanında Doğa'nın giyiminden ötürü son derece rahatsızlık duyan Pembe, 'Ayıp!' diyerek tepkisini açıkça ortaya koyar. Sinirlerine hakim olamayan Fatih ise Doğa'nın kaprislerinden bunaldığını dile getirir ve aralarındaki gerginlik yeni bir krizin doğmasına sebebiyet verir. 

Gönül Dağı 96.bölüm fragmanında ilginç tanışma! Beklenmedik anda karşısına çıkıyorGönül Dağı 96.bölüm fragmanında ilginç tanışma! Beklenmedik anda karşısına çıkıyor

Kızılcık Şerbeti 24.bölüm fragmanına deneyimlerinden ders çıkarıp hayatında yepyeni bir sayfa açan Nursema'nın yapamadığı sergisini yapma kararı alması damgasını vurdu. Pembe'den 'Bakarız' yanıtını alır almaz kendisinden izin almadığını ifade etmesi tansiyonu yükseltirken Kayhan'ın karşısına geçen Ömer'in söyledikleri ise olay oldu. Kayhan'ın geçmişinde tüm kirli çamaşırları bilen Ömer'in bunu elinde güçlü bir koz olarak bulundurması dikkatleri çekerken, altta kalmayan Kayhan'ın ise 'Oğluna her şeyi anlatırım' demesi sahne oldu.

Seksenler'in unutulmaz ismi ekranlara dönüyor! Tercihini yine TRT1’den yana kullandıSeksenler'in unutulmaz ismi ekranlara dönüyor! Tercihini yine TRT1’den yana kullandı