USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Kızılcık Şerbeti 19.bölüm fragmanında ağızları açık bıraktıran itiraf! İlk defa söyledi

Kızılcık Şerbeti 19.bölüm fragmanında camdan aşağı acımasızca itilen Nursema, apar topar hastaneye sevk edilir. Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanında ölümle burun buruna gelen Nursema kaldırıldığı hastanede yaşam savaşı verir.

Kızılcık Şerbeti 19.bölüm fragmanında ağızları açık bıraktıran itiraf! İlk defa söyledi
15-03-2023 09:17
Google News

Kızılcık ÖZETİ| Şerbeti 19.bölüm fragmanında rızası alınmadan evlendirilen Nursema, ölümün eşiğine sürüklenir. Acilen hastaneye yatırılan Nursema için hayatta kalma mücadelesi başlar.

Gönül Dağı 89.bölüm fragmanı: Divane (Adem) hayata gözlerini mi yumdu? Acıklı sözler!Gönül Dağı 89.bölüm fragmanı: Divane (Adem) hayata gözlerini mi yumdu? Acıklı sözler!

Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanında nikahın kıyılmasının ardından Nursema’ya ulaşamayan ailesi tedirginlik duymaya başlar. Öte yandan bir süredir araları limoni olan Kıvılcım ile Doğa buzları eritirken, Nursema’nın evlendiği kişinin ailesi ise başına gelenleri örtbas edip Pembe’ye yalan söyler.

Teşkilat’a ‘yabancı ajan’ geliyor! Kuruluş Osman’ın unutulmazı TRT1 dizisiyle dönüyorTeşkilat’a ‘yabancı ajan’ geliyor! Kuruluş Osman’ın unutulmazı TRT1 dizisiyle dönüyor

Diğer taraftan duygularını gizleyemeyen Abdullah, Alev’e hiç beklemediği bir anda aşk itirafında bulunur. Abdullah’ın, ‘’Olmaz dedim ama oldu. Ben sizi seviyorum’’ çıkışı Kızılcık Şerbeti yeni bölüme damgasını vurur.