USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Kızılcık Şerbeti 17.bölüm fragmanında heyecan verici haber! Sevinçten havalara uçuyor

Kızılcık Şerbeti 17.bölüm fragmanında Nursema’nın sevdiği adamla yuva kurmasını ve istemediği bir adamla evlendirilmemesini isteyen Doğa ona destek çıkar. Kızılcık Şerbeti’nde Nilay’ın beklenmedik zamanda gelen hamilelik haberi evde bayram havası estirir.

Kızılcık Şerbeti 17.bölüm fragmanında heyecan verici haber! Sevinçten havalara uçuyor
01-03-2023 13:03
Google News

Kızılcık ÖZETİ| Şerbeti 17.bölüm fragmanında mide bulantısı, baş dönmesi ve kusma şikayetleri yaşayan Nilay’dan müjdeli haber gelir. Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanında bir bebeğinin olacağını öğrenen Nilay verdiği sözü tutar ve başını örtmeye karar verir.

Yalı Çapkını 22.bölüm fragmanında sular durulmuyor! ‘’Ben sana güvenemeyecek miyim?’’Yalı Çapkını 22.bölüm fragmanında sular durulmuyor! ‘’Ben sana güvenemeyecek miyim?’’

Nursema’nın ‘’Herkesin karşısına geçip ben Umut’a seviyorum ve sadece onun karısı olmak istiyorum diyemediğim için çok özür dilerim. Umarım seni dolu dolu sevecek bir kadınla çok mutlu olursun’’ sözleri izleyenlere duygu seli yaşattı.

Kızılcık Şerbeti’nde olup bitenlerden ötürü kendisini suçlayan Umut ise sevdiği kadına sahip bile çıkamadığını söyler. Öte yandan Kıvılcım’ın yakasını bırakmayan Kayhan ile Ömer arasında ipler kopma noktasına gelir.

TRT1 Gönül Dağı 87.bölüm fragmanında gururlandıran gelişme! Adım adım yaklaşıyorTRT1 Gönül Dağı 87.bölüm fragmanında gururlandıran gelişme! Adım adım yaklaşıyor