USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Kızılcık Şerbeti 14.bölüm fragmanında kalp atışlarını hızlandıracak itiraf! Sevdalı...

Umut’u iyileştirmeye çalışan Nursema’nın, ‘İyi ki bir araya geldik, o kadar huzurluyum ki. İyi ki varsın’ diyerek duygularını itiraf etmesi Kızılcık Şerbeti 14.bölüm fragmanına damgasını vurdu.

Kızılcık Şerbeti 14.bölüm fragmanında kalp atışlarını hızlandıracak itiraf! Sevdalı...
27-01-2023 13:18
Google News

Kızılcık ÖZETİ| Şerbeti 14.bölüm fragmanında, Kıvılcım’ın evinde keyifli vakit geçiren Mustafa’nın mutluluğu gözlerinden okunurken, zor da olsa arayı düzelten Umut ile Nursema birbirlerine duygularını açarlar. ‘Demek ki neymiş, ilk başta can sıkıcı gibi şeyler içine girince bambaşka bir hal alabiliyormuş’ diyen Kıvılcım, Ömer’in yanında olmaya devam eder ve desteğini asla esirgemez.

Show TV Sipahi’den hayal kırıklığına uğratan karar! Ekranlara veda etmesinin nedeni…Show TV Sipahi’den hayal kırıklığına uğratan karar! Ekranlara veda etmesinin nedeni…

Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanında Leman, Kıvılcım ile Ömer’in görüşmeye devam ettiğini öğrenince öfkesine bir kez daha hakim olamazken, Abdullah ise ailevi durumları konuşmak üzere Alev ile yemek organize eder.

Kızılcık Şerbeti’nde boşanmanın eşiğine gelen Fatih ise evliliğini kurtarabilmek adına harekete geçerken, ‘Benden ömür boyu kurtuluş yok sevgilim!’ diyerek kendisini Doğa'ya affettirmeye çalışır.