USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Kılıçdaroğlu'nun "yüzük" yalanı elinde patladı... "Al sana gerçek" TT oldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 1994 yerel seçimleri döneminde kürsüden gösterdiği yakın siyasî tarihin sembol figürlerinden biri haline gelen alyans, 14 mayıs fiyaskosunu saptırmak isteyen muhalefetin algı operasyonu aracı oldu.

Kılıçdaroğlu'nun
19-05-2023 15:13
Google News

Cumhurbaşkanı ÖZETİ| Erdoğan 1994 yılında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na başlarken bir toplantıda yaptığı konuşmada kampanya finansmanı için bir kadının yüzük bağışında bulunduğunu şöyle aktarmıştı:

Bana 27 Mart seçim kampanyası ile ilgili ilk ücret bir hanımdan geldi. Geçen gün bir zarf. Açtım zarfı zarfın içinden bir de baktım bir yüzük çıktı. 1970 yılında nişanlanmış bir hanımefendi. Adres madres yok sadece ismi var. Bir de ufak pusula koymuş. ‘Sayın Başkanım 27 Mart seçim kampanyasının besmelesi lütfen benim bu yüzüğüm olsun’ demiş. Bu aşkı bu heyecanı holdinglerin milyarları aşabilir mi? Aşamaz.

HEZİMET SONRASI TUTMAYAN SAHTE MİLLİYETÇİLİK MASKESİ, ŞİMDİ DE YÜZÜK YALANI

Cumhur İttifakı’nın Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde 323 milletvekili ile çoğunluğu kazanması, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yüzde 49.5 oy alması 7'li koalisyonda 2. tur için büyük bir hüsrana neden oldu.

FETÖ'den PKK/YPG'ye terör örgütlerinin desteğini arakasına alan, PKK'ya terör örgütü bile diyemeyen ancak 14 mayıs hezimeti sonrası tabanına güçlü mesaj vermek için sahte milliyetçiliğe soyunan Kılıçdaroğlu bir taraftan da gündemi meşgul etmek için bir kez daha algı operasyonlarına girişti.