USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Kerem Kınık görevden alındı, istifa etti iddiası doğru mu, haber geldi

11 ili vuran büyük depremin ardından birçok kesimin tepkisini çeken Kızılay Başkanı Kerem Kınık hakkında bugün sosyal medyada görevden alındı, istifa etti şeklinde iddialar vardı. Peki günlerdir ortalarda görünmeyen ve birçok siyasinin de istifa etmesini istediği Kerem Kınık

Kerem Kınık görevden alındı, istifa etti iddiası doğru mu, haber geldi
08-05-2023 10:32
Google News
11 ÖZETİ| ili vuran büyük depremin ardından birçok kesimin tepkisini çeken Kızılay Başkanı Kerem Kınık hakkında bugün sosyal medyada görevden alındı, istifa etti şeklinde iddialar vardı. Peki günlerdir ortalarda görünmeyen ve birçok siyasinin de istifa etmesini istediği Kerem Kınık gerçekten istifa mı etti?Abone ol

11 ili vuran, etkisi tüm Türkiye'yi vuran büyük deprem felaketinin yaraları sarılmaya devam ederken Kızılay Başkanı Kerem Kınık hala gündemde. Depremin ilk günlerinde AFAD'a çadır satması ile gündem olan ve birçok kişi tarafından eleştirilen Kerem Kınık hakkında sosyal medyada istifa etti, görevden alındı iddiaları dolaşıyor. Peki bu iddialar doğru mu Kerem Kınık nerede? 

Kızılay, depremlerin ardından bölgedeki “yetersizliğiyle” eleştirilmiş, ardından da sivil toplum kuruluşu Ahbap Derneği’ne çadır satmasıyla da kamuoyunda çokça tartışılmıştı.

Kınık, Ahbap’a 46 milyon lira karşılığında satıldığına yönelik haberleri kısa bir süre içerisinde doğrulamış ve “2 bin 50 çadırı Ahbap’a maliyet fiyatına teslim ettik. Finansal sürdürülebilirlik için yapıyoruz" demişti.