USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Kendi Evrenlerini Kurmuş Birbirinden Etkileyici Kitaplar - Webtekno

Yeni bir kitap serisine başlamak isteyenler buraya. Kendinizi başbaşa bir evrende bulmak mı istiyorsunuz? Bugün önereceğimiz kitap ve kitap serileri size bambaşka evrenlere yolculuğa çıkmanızı sağlayacak.

Kendi Evrenlerini Kurmuş Birbirinden Etkileyici Kitaplar - Webtekno
16-09-2023 19:17
Google News

Büyülü ÖZETİ| dünyalara kapı aralamak, fantastik diyarlarda kaybolmak, kimi zaman kahramanlarla birlikte ejderhalara karşı savaşmak, kimi zaman da yıldızlararası savaşların ortasında kendini bulmak... Bu duyguları yaşatmayı başaran bazı efsane kitap serileri var ki onları okuduktan sonra gerçek dünyaya dönmek bir hayli zor oluyor. 

Eğer sen de benim gibi bu epik evrenlere dalıp gitmeyi seven bir kitapseversen, bu liste tam sana göre! Sizlere kendi evrenini yaratan birbirinden başarılı kitap ve kitap serilerini listeleyeceğiz.

Tüm evrenlerin en ünlüsü: Yüzüklerin Efendisi - J.R.R Tolkien

Yüzüklerin Efendisi

Hobbitler, bir sihirli yüzük ve kaderini değiştirecek bir yolculuk... Tolkien'in büyülü Orta Dünya'sında Frodo, yüzüğü yok etmek için en yakın arkadaşlarıyla beraber unutulmaz bir maceraya atılıyor. Orklar, elfler, cüceler ve insanlar; hepsi bu hikâyede seni bekliyor. Bu efsane serinin 3 kitaplık Yüzüklerin Efendisi serisini tek cilt halinde almak için buraya tıklayabilirsiniz. Bu evrene ait farklı kitapların da mevcut olduğunu hatırlatalım. Evrenin bir diğer ünlü kitabı Hobbit için buraya tıklayabilirsiniz.

HobbitYüzüklerin Efendisi 3 kitap tek ciltSilmarillionHurin'in Çocukları

Taht kavgaları ve buzla gelen tehlike: Taht Oyunları - George R.R. Martin

Taht Oyunları

Westeros ve Essos adlı iki kıtada geçen bu seride, taht için kıyasıya bir mücadele yaşanıyor. Martin, farklı hanedanlardan gelen karakterlerin karmaşık ilişkilerini, ihanetlerini, aşklarını ve savaşlarını ustaca anlatıyor. Ejderhalar, akgezenler, politik entrikalarla harmanlanarak okurlara unutulmaz bir deneyim sunuyor. 9 kitaplık seti satın almak istiyorsanız buraya tıklayabilirsiniz.

Taht OyunlarıKralların Çarpışması: Kısım 1 - Kısım 2Kılıçların Fırtınası: Kısım 1 - Kısım 2Kargaların Ziyafeti: Kısım 1 - Kısım 2 Ejderhaların Dansı: Kısım 1 - Kısım 2 Tam set

Çocukluğumuzun en büyülü evreni: Harry Potter - J.K Rowling

Harry Potter

Bir çocuğun alnındaki yara izi, tüm büyücülük dünyasını nasıl değiştirebilir? Rowling, Harry Potter'la bize sadece sihir göstermiyor; zorluklar karşısında dik durmayı, dostluğun kıymetini ve gerçek cesaretin ne demek olduğunu anlatıyor. 7 kitaplık seti satın almak istiyorsanız buraya tıklayabilirsiniz.

Harry Potter ve Felsefe TaşıHarry Potter ve Sırlar OdasıHarry Potter ve Azkaban TutsağıHarry Potter ve Ateş KadehiHarry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı Harry Potter ve Melez Prens Harry Potter ve Ölüm Yadigarları Tam set

Çöl Gezegenine Doğru Maceraya Atılıyor: Dune - Frank Herbert

Dune

Efsanevi bir evrende, imparatorlukların, asilzadelerin ve baharat madencilerinin kesiştiği nokta: Dune. Herbert, bizi bu benzersiz gezegenin kumlarına, politik oyunlarına ve derinliklerine daldırıyor. Her sayfada yeni bir keşif, yeni bir sır bekliyor.

DuneDune MesihiDune ÇocuklarıDune Tanrı İmparatoruDune SapkınlarıDune Rahibeler MeclisiTam set

Zamanın evrene dahil olduğu: Zaman Çarkı - Robert Jordan

Zaman Çarkı

Işığın ve Karanlığın sürekli bir çatışma içinde olduğu bir dünyada, üç genç adamın kaderi evrenin dengesini değiştirebilir. Jordan, bu epik hikayede dostluk, ihanet, aşk ve savaşı aynı potada eritiyor. 

Dünyanın GözüBüyük AvYenidendoğan EjderGölge YükseliyorGöğün AteşleriKaos LorduKılıçtan TaçHançer YoluKışın YüreğiAlacakaranlık KavşağıDüş HançeriFırtına ToplanıyorGeceyarısı KuleleriIşığın AnısıTam set

Çok geniş bir evrende hikayelerin anlatıldığı: Kozmer Evreni - Brandon Sanderson

kozmer evreni

Metalik büyüden fırtınalı güçlere, farklı dünyalarda yaşayan insanların öykülerine daldığınızda, Kozmer’in sırlarını keşfetme arzusu sizi sarmalıyor. Sanderson, her hikayede sizi bambaşka bir evrene çekip sürprizlerle dolu bir serüven sunuyor.

Elantris

Sissoylu serisi 

Son İmparatorlukKuşatmaÇağların Kahramanı Kanun AlaşımıBenliğin Gölgeleri Matem BantlarıKayıp Metal

Kozmer evreni oldukça geniş. Buraya tıklayarak yazarın diğer serilere ait kitaplarını da bulabilirsiniz.

Felsefi sorgulamaların ışığında: Diskdünya serisi - Terry Pratchett

Diskdünya

Fantastik bir evren düşünün, ama bu evrenin içinde hem derin felsefi sorgulamalar hem de kahkaha tufanları var. İşte Diskdünya tam da bu: hayatın tuhaflıklarını, saçmalıklarını ve büyüsünü bir arada sunan bir şölen.

Büyünün RengiFantastik IşıkEşit HaklarMort

Diskdünya evreninde onlarca kitap bulunuyor. Diğer kitaplar için yazarın Amazon sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Aslan Kral'ın öğütlerini unutmak mümkün mü?: Narnia Günlükleri serisi - C.S. Lewis

Narnia Günlükleri

Bir dolabın içinden geçtiğinizde sizi nelerin beklediğini asla bilemezsiniz. Bu özel diyar, hem sihirli yaratıklarla hem de derin derslerle dolu. Lewis'in kurguladığı Narnia, hem eğlendiriyor hem de düşündürüyor.

Büyücünün YeğeniAslan, Cadı ve DolapAt ve ÇocukPrens CaspianŞafak Yıldızı'nın YolculuğuGümüş SandalyeSon SavaşTam set

Sadece fiziksel bir yolculuk değil, aynı zamanda içsel bir arayış: Yerdeniz serisi - Ursula K. Le Guin

Yerdeniz

Ged'in serüvenleri, Yerdeniz'in adalarında sizi bekleyen sırları ve sihri keşfetme yolunda sizi rehberlik edecek. Le Guin, her sayfada derin felsefi ve etik sorularla okuyucuyu meydan okuyor.

Yerdeniz BüyücüsüAtuan MezarlarıEn Uzak SahilTehanuYerdeniz ÖyküleriÖteki RüzgarTek kitap


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
2025 Model Makyajlı Rolls-Royce Cullinan Tanıtıldı
2025 Model Makyajlı Rolls-Royce Cullinan Tanıtıldı

Rolls-Royce, en lüks SUV'lerden biri olan Cullinan modelini 2025 yılı için makyajladı. Yeni ön yüz tasarımı, Star Wars filmlerindeki storm trooper adı verilen askerlere benziyor.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3596+64
2Fenerbahçe3590+58
3Trabzonspor3558+13
4Başakşehir FK3555+10
5Beşiktaş3554+6
6Alanyaspor3549+3
7Kasımpaşa3549-6
8Çaykur Rizespor3549-7
9Sivasspor3548-9
10Antalyaspor3545-4
11Adana Demirspor3544+3
12Samsunspor3542-5
13Kayserispor3541-9
14MKE Ankaragücü3539-3
15Fatih Karagümrük3537-2
16Konyaspor3537-14
17Gaziantep FK3535-15
18Hatayspor3534-10
19Pendikspor3533-31
20İstanbulspor3516-42
ANKET TÜMÜ
Yerel Seçimlerde Hangi Partiyi Güçlü Buluyorsunuz?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu