USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

Kemal Kılıçdaroğlu: “Çiftçiye kırmızı mazotu ÖTV'siz ve KDV'siz vereceğiz”

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Sizden bir tek şey istiyorum sandığa giderken elinizi vicdanınıza koyarak oy veriniz. Artık kavgadan bıkmadınız mı? Kimsenin kimliğini sorgulamayalım. Kimlik ve inanç siyaset konusu olmaz” dedi.

Kemal Kılıçdaroğlu: “Çiftçiye kırmızı mazotu ÖTV'siz ve KDV'siz vereceğiz”
28-07-2022 20:06
Google News

CHP ÖZETİ| Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ağrı’da; “Devletin dini adaletse, haksızlığı yapana oy verilir mi? Adaletsizliği yapana, ‘sen biraz daha adaletsizlik yap, seni biraz daha iktidarda tutayım’ denir mi? Denmemesi lazım. 20 yıldır memleketin hangi halde olduğunu ben de siz de biliyorsunuz. Siyasete giren kişinin, siyasette zenginleşme şansı yoktur. Ama birileri siyasete girip han, hamam sahibi oluyorsa; bırakın Türkiye’yi, Amerika’da mallar mülkler ediniyorsa bu sizin paranızdır, sizin alın terinizdir. Nereden çıkıyor bunlar, nasıl oluyor bunlar?” dedi.

Kılıçdaroğlu ayrıca, "Sizden bir şey istiyorum. Sandığa giderken elinizi vicdanınıza koyun ve oyunuzu öyle kullananın, başka bir şey istemiyorum. Öyle ‘gelin CHP’ye oy verin’ yok kardeşim. CHP’ye mi verirsin başka bir partiye mi bilmiyorum. Tek istediğim elinizi vicdanınıza koyup sandığa oyunuzu öyle atın" sözleriyle yurttaşlara seslendi.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Ağrı Doğubeyazıt’ta, iş dünyası temsilcileri ile yemekte bir araya geldi.