USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Kedilerin Beden Dili ve Yüz İfadelerini Anlamak İçin Tüyolar - Webtekno

Tüm hayvan sahipleri bilir ki bakımını üstlendiğin ve koruyup kolladığın her canlı aslında senin çocuğundur. Bu yüzden her ebeveyn, bakımını üstlendiği canlıyı daha yakından tanımak ister. Biz de, oldukça tuhaf ve komplike hareketlere sahip olan kedilerin beden dilinin ve yü

Kedilerin Beden Dili ve Yüz İfadelerini Anlamak İçin Tüyolar - Webtekno
26-11-2023 09:18
Google News

Tıpkı ÖZETİ| insanlar gibi, kediler de kendilerine özgü kişilikleri olan bireylerdir. Bazı kediler kişiliklerini diğerlerinden daha açık bir şekilde ifade ederken bazıları daha tedbirlidir. Her gevşemiş kedi yavaş yavaş göz kırpmaz, her korkmuş kedi başını eğmez.

Kedi ebeveynleri, kedilerini tanıdıkları düşüncesinden oldukça hoşlanırlar, çoğu da gerçekten tanıyordur. Ancak her kedi ebeveyni, o büyük kedi gözlerinin arkasında neler olup bittiğini merak eder. Kedinizin yüzündeki ince ipuçlarını ne kadar çok ararsanız, onun benzersiz kişiliğini o kadar iyi anlayabilirsiniz.

1. Kuyruk yukarıdaysa, genellikle heyecanlı ve mutlu oldukları anlamına gelir.

kedi

Sizi gördüğünde kuyruğunu kaldırıp pıtı pıtı yanınıza geliyorsa, varlığınızın onu mutlu ettiğini ve arkadaş canlısı bir modda olduğunu anlayabilirsiniz.

2. Kuyruk havada titriyorsa ve kızgınlıkta değilse, bu hareket fazlasıyla sevinçli oldukları anlamına gelir. Eğer titreşim aralıklarla devam ediyorsa, endişeli olduğunun göstergesi de olabilir.