USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Keçiören Belediyesi'nde işçilerimizin maaşları bir gün bile aksamamıştır

Now Tv’de gazeteci Deniz Zeyrek’in Keçiören Belediyesi’nde maaşların yatırılmadığı yönündeki iddiasına Turgut Altınok sert tepki gösterdi.

Keçiören Belediyesi'nde işçilerimizin maaşları bir gün bile aksamamıştır
16-02-2024 17:02
Google News

Mansur ÖZETİ| Yavaş'ın "Ankara'da benden başka kimse olmayacak" anlayışıyla hareket ettiğini söyleyen Altınok, "Bizim astığımız afişler anında yırtılıyor, büyükşehir belediyesi imkanlarıyla resimlerimiz kaldırılıyor. 'Ankara'da benden başka kimse olmayacak' diye adeta bir baskı dönemini yaşıyoruz. Kamu imkanlarını kendisi için kullanan bir Büyükşehir Belediye Başkanı var maalesef." dedi.

Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, Now Tv’de Keçiören Belediyesi’nde maaşların ödenmediğine yönelik iddiaların ortaya atılmasına sert tepki gösterdi. Altınok, “20 yıl Keçiören Belediye Başkanlığı görevinde bulundum. 20 yıllık görev süremde bir gün ne işçinin ne memurun maaşları bir gün aksamamıştır" diye konuştu.

Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok, Altındağ'da Siteler esnafıyla bir araya geldi. Buluşmanın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Altınok, Now Tv’de Keçiören Belediyesi’nde maaşların ödenmediği iddiaları ile ilgili olarak, "Bu sabah NOW TV'de maalesef Deniz Zeyrek gibi tecrübeli bir gazeteci, İlker Karagöz'le beraber bir haber yaptılar. Bu külliyen yalandır, iftiradır, çamurdur. Keşke beni arayıp bir sorup ondan sonra bu değerlendirmeleri yapsalardı. 20 yıl Keçiören Belediye Başkanlığı görevinde bulundum. 20 yıllık görev süremde bir gün ne işçinin ne memurun maaşları bir gün aksamamıştır." diye konuştu. Altınok, "Bu külliyen yalandır, iftiradır, çamurdur." dedi.

20 yıllık Keçiören Belediye Başkanlığı döneminde çalışanların maaşlarının bir gün bile aksamadığını ve şu an çalışan işçilerin maaşlarının da Büyükşehir'den daha fazla olduğunu ifade eden Altınok, şunları söyledi:

“KEÇİÖREN’DE MAAŞLAR BÜYÜKŞEHİR’DEN FAZLA”

"Şu an bizde çalışan işçilerimiz mesai ile beraber Büyükşehir'den daha fazla maaş alıyorlar. Maaşlarımızı günü gününe ödüyoruz. Şirkette çalışan işçilerimizin Büyükşehir'den şikayetler var, 'bizden para kesiyorlar' diye. Vardır, yoktur bilemem. Bizim işçimize SDS borcumuz yoktur. Bir kuruş ikramiye borcumuz yoktur. Günü gününe ödüyoruz. Artı EYT'den emekli olan işçilerimizin emekli ikramiyelerini derhal ödedik. 100 Yüz milyon lira civarında kredi kullanmadan işçilerimizin yıllardır alın teri olan emekli ikramiyelerini ödedik."

"A TAKIMI DİYE BİR ŞEY YOKTUR"

Altınok, Keçiören Belediyesi'nde "A Takımı" olarak adlandırılan bir grup personele özel imtiyaz tanındığı iddialarını yalanladı. "A takımı diye bir şey yoktur. Külliyen yalandır, iftiradır çamurdur." dedi. Altınok, şunları söyledi:

"Personelimiz Keçiören’imizde huzur içerisinde gece gündüz demeden görevini yapmaktadır. Keçiören Belediyesi 24 saat çalışan bir belediyedir. Çünkü belediye başkanı da 24 saat çalışan bir Altınok’tur. Dolayısıyla bu seçim döneminde bu tür haberleri yapmak basın ahlakına yakışmaz, gazetecilik anlayışına yakışmaz. Gazeteci tarafsız olmalı, objektif olmalı. Çünkü basın kamu adına görev yapar Türkiye'de. Ağzından çıkan her sözü sormalı, tartmalı, ondan sonra söylemeli."

"ANKARA'DA BASKI DÖNEMİ YAŞIYORUZ"

Altınok, seçim döneminde astığı afişlerin Büyükşehir Belediyesi tarafından kaldırıldığını ve yırtıldığını söyledi. "Ankaralı görüyor" diyen Altınok, "Ankara'nın bütün büyük duvarlarında maalesef Ankara'da eseri olmayan ama bütün duvarlarda resmi olan Büyükşehir Belediye Başkanı var." diye konuştu.

Mansur Yavaş'ın "Ankara'da benden başka kimse olmayacak" anlayışıyla hareket ettiğini söyleyen Altınok, "Bizim astığımız afişler anında yırtılıyor, Büyükşehir Belediyesi imkanlarıyla resimlerimiz kaldırılıyor. 'Ankara'da benden başka kimse olmayacak' diye adeta bir baskı dönemini yaşıyoruz. Kamu imkanlarını kendisi için kullanan bir Büyükşehir Belediye Başkanı var maalesef." dedi.

“SÖYLEDİKLERİNİN TERSİNİ YAPIYOR”

Altınok, seçimden önce ve sonra söylediklerinin tam tersi bir Büyükşehir Belediye Başkanı olduğunu savunarak, şöyle konuştu:

"Beş yıl önce 'belediye otobüsleriyle adam taşıyorlar' diyen, eleştiren ama aynısını yapan bir Büyükşehir Belediye Başkanı var. Görüntüler size atıldı. Yani madem basınımız tarafsızsa bunlar yayınlayın. Birçok konuda seçimden önce veya daha önce söylediğinin tam tersini yapan Ankara'da bir Büyükşehir Belediye Başkanı var. Muhalefete tahammül etmeyen belediye imkânlarını kullanıp 'Muhalefetin hiç resmi olmayacak ismi olmayacak; benim resmim ve ismim her yerde olacak' diyen bir anlayış var maalesef."


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Dev Markaların Sosyal Medyadaki Birbirinden Muzip Cevapları
Dev Markaların Sosyal Medyadaki Birbirinden Muzip Cevapları

Sosyal medya, şu anda markaların müşterileriyle doğrudan ve etkileşimli bir şekilde iletişim kurduğu en önemli alanlardan. Hâl böyle olunca markaların müşterilerine verdiği muzip cevapları da ortaya eğlenceli bir tablo çıkartıyor.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3386+57
3Trabzonspor3355+13
4Beşiktaş3351+6
5Başakşehir FK3349+6
6Kasımpaşa3449-3
7Sivasspor3448-4
8Çaykur Rizespor3348-6
9Antalyaspor33450
10Alanyaspor3345-3
11Adana Demirspor3441+2
12Samsunspor3439-7
13MKE Ankaragücü3337-3
14Kayserispor3337-10
15Konyaspor3436-14
16Gaziantep FK3334-13
17Fatih Karagümrük3333-5
18Hatayspor3333-9
19Pendikspor3330-31
20İstanbulspor3316-35
ANKET TÜMÜ
Yerel Seçimlerde Hangi Partiyi Güçlü Buluyorsunuz?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu