USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Kaza anına dair yeni görüntüler ortaya çıktı! Yardım çağırmak yerine bakın ne yapmışlar?

Eylem Tok’un 17 yaşındaki oğlu T.C.’nin karıştığı kazanın ardından olay yerinden yeni görüntüler ortaya çıktı.

Kaza anına dair yeni görüntüler ortaya çıktı! Yardım çağırmak yerine bakın ne yapmışlar?
15-03-2024 11:07
Google News

Oğlunu ÖZETİ| Mısır'a kaçıran yazar sessizliğini bozdu: 'Lütfen beni de anlayın'

GALERİNİN DEVAMI <p>Eyüpsultan’da çarptığı Oğuz Murat Acı’nın ölümüne <a href=neden olan oğlunu Mısır’a kaçırdığı ortaya çıkan yazar Eylem Tok sessizliğini bozdu.

"><p>Eyüpsultan'da lüks ciple emniyet şeridinde arızalanan ATV motorunu kontrol eden gruba çarpan ve Oğuz Murat Acı'nın ölümüne neden olan 17 yaşındaki sürücü T.C.'yi Mısır'a kaçırdığı ortaya çıkan annesi yazar Eylem Tok <a href=açıklama yaptı.

"><p>Tok tarafından yazılı <a href=olarak yapılan açıklamada şunları söyledi;

"><p>daha çok üzecektir ve yıpratacaktır.

"><p>Ancak oğlumun bizden habersizce o <a href=gün arabam ile dışarıya çıkmasının tüm sorumlusu benim, bunu kabul da ediyorum. Ben bir anne olarak bu durumun yaşanmaması adına gereken tüm tedbirleri almalıydım.

"><p>Ancak ne yazık ki yazılanların hepsi doğru değil, oğlum olaydan <a href=sonra kaçmadı, aksine olay yerine yardıma gelen insanlarla birlikte o da yardım etti ki ambulans ve ekipler de çağrılmıştı, ancak ben sonrasında çok korktum. Yalan söyleyemem, bir anne olarak oğlum darp edilir mi? Başına bir şey gelir mi? Diye. Ne olduğunu anlayana kadar yurt dışına çıkarmak istedim ve yurt dışına çıktıktan sonra boşanmış olduğum, oğlum Timur'un babası Bülent ile tüm yaralıların, kazazedelerin ilgilenilmesi için konuştuk.

"><p>Biz yurt dışına çıkarken bir mağdurun öldüğünü dahi bilmiyorduk ki; bunu öğrenince, evet ne yaparsak yapalım bu <a href=acı tarif edilemez ve dindirilemez ama hemen aile ile iletişime geçmeye çalıştık"

"><p><strong>

Telefonları topladığı yönündeki iddialara da yanıt veren Tok açıklamasını şöyle sürdürdü:

"><p>zaman burada kalmak, bu suçlamalardan kaçmak gibi bir düşüncesi olmadı onun. Ama annelik iç güdüsü, lütfen beni de anlayın.

"><p>Ben olay yerinde insanların telefonlarını da toplamadım, bunlar doğru değil. Çok çok üzgünüm. Oradaki tüm çocuklar bizim de çocuklarımız, kazada ölen kardeşimizin ailesi bizim de ailemiz. Biz dönüp doğru olanı yapacağız ve adalete <a href=teslim olacağız. Hem kendim adına hem de oğlum adına tüm kamuoyundan içtenlikle özür diliyorum"

">

İstanbul Eyüpsultan'da 1 Mart'ta seyir halindeki 3 ATV aracından biri arızalanmış, yol kenarına çekilen arızalı araç tamir edilmeye çalışılırken aynı yönde ilerleyen iki araçtan birisi buradaki 3 ATV'ye çarpmıştı.

Kaza sonucunda Oğuz Murat Acı kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Yapılan incelemede, kazaya neden olan 17 yaşındaki sürücü T.C.’nin olay yerine gelen yazar annesi Eylem Tok'un aracıyla buradan uzaklaşıp saat 02.00 sıralarında İstanbul Havalimanına gittikleri, 04.30 sıralarında da Mısır'a uçtukları tespit edilmişti.

Ehliyetsiz araç kullanırken Murat Aci'nin ölümüne neden olduktan sonra annesi Eylem Tok ile önce Mısır'a, oradan ABD'ye kaçan 17 yaşındaki T.C.’nin kaza anından yeni görüntüleri ortaya çıktı.

Kaza anının hemen akabinde çekilen videoda, olaya karışan bir çocuğun T.C.’nin arabasının halini görüntülerken küfür ettiği videonun sonunda elinde telefonla T.C. gözüküyor.

"YARDIM ÇAĞIRMAK YERİNE SOSYAL MEDYADA PAYLAŞIM YAPTILAR" İDDİASI

Görüntüleri çeken arkadaş grubunun yaralılara yardım etmek yerine bunu sosyal medyada paylaştıkları öne sürüldü.