USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Katherine Knight’ın Tüyler Ürperten Olayının Hikayesi

Onlarca insanı öldüren seri katillerin hikayeleri kanımızı dondurur ancak bazen tek bir cinayet bile çok daha korkutucu olabilir. İşte Katherine Knight tarafından işlenen cinayet bunun en büyük örneği. Sevgilisini öldürüp, derisini soyup, kafasını kesip, etini de çocuklarına ye

Katherine Knight’ın Tüyler Ürperten Olayının Hikayesi
15-12-2022 23:15
Google News

Kabul ÖZETİ| edelim, psikopat seri katillerin hayatı her ne kadar kan dondurucu olsa da hepimize ilginç gelir. Katherine Knight bunlardan bir tanesi değil çünkü onun bilinen yalnızca tek bir cinayeti var. Ancak bu cinayet o kadar kan dondurucu detaylara sahip ki onlarca insan öldürmüş bir seri katilden bile daha tüyler ürpertici olabiliyor. Katherine Knight’ın hayatı, onun gerçek bir ruh hastası olduğunu tüm çıplaklığıyla ortaya koyuyor.

Katherine Knight olayı yakın tarihli olduğu için kendisi hala hapiste, yani anlatacaklarımız geçmişin tozlu sayfalarından kalma bir esinti değil. Şiddet dolu bir hayatın sonunda bu kadın sevgilisini öldürmüş, derisini soymuş, etini kancaya asmış, kafasını kesmiş ve dahası ondan leziz bir yemek yaparak çocuklarına yedirmeye çalıştırmıştır. Gelin Katherine Knight kimdir yakından bakalım ve hem hayatının hem de tüyler ürperten cinayetin detaylarını görelim.

Katherine Knight kimdir? Çocukken ne olacağı belli bir psikopat:

Katherine Mary Knight 24 Ekim 1955 yılında Avustralya’nın Yeni Güney Galler bölgesinde dünyaya geldi. Annesi Barbara, Katherine doğmadan önce başka bir adamla evliydi ve dört oğlu vardı. Kocasını, iş arkadaşı Ken Knight ile aldatınca boşandı ve onunla evlendi. Barbara ve Ken’in ikiz kızları oldu. İşte bu ikiz kızlardan bir tanesidir Katherine Knight.

Ken bir alkolikti ve karısına devamlı şiddet uyguluyordu. Bu nedenle Barbara kızlarına devamlı erkek düşmanlığı aşılıyordu. Bu süreçte Katherine babasının değil ama ailenin diğer fertlerinin cinsel istismarına maruz kaldığını iddia etmiştir. Başka bir iddiası ise ikiz kardeşinden sonra o dönem en sevdiği kişi olan amcası öldükten sonra hayaletinin bugün bile onun ziyaretine geldiğidir.

Katherine Knight liseye başladığı zaman aslında psikolojik durumunun hiç de iyi olmadığını gösteren olaylar başladı. Arkadaşlarına ve hatta öğretmenlerine devamlı zorbalık yapıyor, şiddet uyguladığı olaylar yaşanıyordu. 15 yaşına kadar öğrenci olmasına rağmen okuma yazma bile öğrenemedi.

Okulu bırakınca belki de onun kaderini değiştirecek bir işe girdi, mezbahada sakatat kesmek. Bu işi o kadar keyifle yapıyordu ki hızla terfi aldı ve ona özel bir bıçak seti verildi. Katherine Knight, hapishaneye girdiği güne kadar bu bıçak setini yatağının başucunda sakladı. Çünkü lazım olduğu zaman hemen ona ulaşmak istiyordu, öyle de oldu.

Katherine Knight

Kocasının ve çocuğunun verilmiş sadakası varmış:

Katherine Knight ile David Stanford Kellet, 1973 yılında tanıştılar. Kellet aslında bir demiryolu işçisiydi ancak yaşadığı korkunç kazanın travması nedeniyle alkolik olmuş ve işinden kovulmuştu. Kovulunca bölgedeki mezbahada işe girdi ve Katherine ile tanıştı. 1974 yılında çiftimiz evlendi. Resmi kayıtlara göre Katherine Knight’ın ilk ve tek evliliği budur. 

Katherine Knight, düğün gecesi kocasını boğmaya çalıştı çünkü zavallı adam onunla yalnızca üç kez seks yapmıştı. Katherine, Kellet bir gün eve geç geldiğinde onun elbiselerini yaktı ve tavayla kafasına vurarak kafatasını çatlattı. Daha pek çok saldırının yaşandığı evliliğe dayanamayan Kellet, ilk çocukları doğduktan kısa bir süre sonra 1976 yılında evi terk etti.

Bu ayrılığın ertesi günü Katherine Knight’ın daha yeni doğmuş bebeğine sokak ortasında şiddet uyguladığı görüldü. Hastaneye kaldırıldı ve doğum sonrası depresyon teşhisi ile tedavi gördü. Olayların en büyüğü ise taburcu olduktan sonra yaşandı.

Katherine Knight

Katherine Knight kocasına ulaşmak için ortalığa dehşet saçtı:

Katherine Knight, hastaneden taburcu olduktan sonra bebeğini bir tren rayına bıraktı, bir balta çaldı ve insanları öldürmekle tehdit etti. Evsiz bir adamın bebeği bulması sayesinde hayatı kurtuldu. Katherine birkaç gün sonra bir kadını bıçakla yaralayarak onu kocasının yanına götürmesi için tehdit etti.

Yaralanan kadın bir benzin istasyonunda kaçmayı başardı ama Katherine bu sırada bir çocuğu rehin almıştı. Polis olaya müdahale etti ve Katherine hastaneye kaldırıldı. Amacının eski kocasını ve onun annesini öldürmek olduğunu söyledi. Olayı duyan Kellet belki de korkudan Katherine ile barıştı.

1980 yılında Katherine ile Kellet’in bir çocukları daha oldu. 1984 yılında çift resmen ayrıldı. Bu sırada Katherine Knight çalıştığı mezbahada sırtını yaraladığı için işi bıraktı ve engelli maaşı almaya başladı. Devlet ona bir ev verdi. İşte her şey bu evde oldu.

Sonunda bir katil olacağı yola girmişti artık:

Katherine Knight, 1986 yılında David Saunders isimli bir adamla sevgili oldu ve onun yanına taşındı. 1987 yılında adamın iki aylık köpeğinin boğazını keserek ondan ayrılırsa neler olacağının mesajını verdi. 1988 yılında çiftin bir kızı oldu. Katherine, Saunders’in yüzüne bir demirle vurup karnından makasla bıçaklayınca adam evi terk etti ve uzaklaştırma kararı aldı.

1991 yılında Katherine Knight, John Chillingworth isimli eski bir iş arkadaşından hamile kaldı ve bir çocukları oldu. Birlikte üç yıllık bir beraberlikleri oldu. Katherine, John Price için adamı terk etti. Price çocuklu bir adamdı. Katherine’in şiddet eğilimin farkındaydı ama çocuklar onu seviyordu. Birlikte Katherine’in evine taşındılar. 

Katherine Knight

Katherine Knight’ın John Price cinayeti göz göre göre yaşandı:

Katherine ve Price’ın arası zaten evlenmedikleri için her zaman gergindi. 2000 yılının Şubat ayında Katherine, Price’ı göğsünden bıçaklayarak yaraladı. Price, 29 Şubat günü işe gitmeden önce mahkemeye başvurdu ve hem kendini hem de çocuklarını korumak için uzaklaştırma kararı aldırdı. O gün iş arkadaşlarına, yarın işe gelmezse onu Katherine’in öldürmüş olabileceğini söyledi. Sanki olacakları hissetmişti.

Price gerçekten de ertesi gün işe gelmedi. Aynı zamanda komşusu da olan bir iş arkadaşı Price’ın arabasının hala garajda olduğunu görünce ona bakmak için evine geldi ama evin kapısında kan izleri vardı. Yatak odasının camından baktığında Katherine aldığı haplar yüzünden koma haline yatıyordu. Polisin gelmesi ile birlikte olay aydınlandı.

Katherine Knight

Katherine Knight olayı kan donduran detaylarla dolu:

Katherine Knight’ın anlattıklarına ve polisin bulgularına göre o gece Katherine, çocukları bir arkadaşının evine gönderdi. Price ile çok da kötü olmayan bir gece geçirdiler. Sonra Katherine adam uyurken onu bıçakladı. Acıyla uyanan Price evin içinde kaçmaya çalıştı, ön kapıya kan bu şekilde bulaştı. Price vücudunun farklı noktalarından tam 37 kez bıçaklamıştı.

Adam öldükten birkaç saat sonra Katherine onun derisini yüzdü ve bir et kancasına astı. Kafasını kestikten sonra vücudundaki bazı parçaları keserek sebzeler kattığı bir yemek yaptı. Yemeği tabaklara koydu ve yanlarına çocukların isimlerini yazdı. Polis geldiği zaman Price’in kafası hala sıcak olan tencerenin içindeydi.

Katherine Knight

Aldığı ceza ile ülke tarihine geçti:

2001 yılında başlayan mahkeme süreci biraz karmaşık geçti. Çünkü Katherine Knight önce her şeyi reddetti, sonra kabul etti, bir ara deli taklidi yaptı. Kadına borderline kişilik bozukluğu teşhisi konuldu. Yıllarca süren mahkeme 2006 yılının Haziran ayında Katherine Knight’ı şartlı tahliye olmaksızın ömür boyu hapis cezasına mahkum etti. Ülkede bu cezayı alan ilk kadın olarak tarihe geçen Katherine, bugün cezasını çekmeye devam ediyor. 

Sevgilisini öldüren ve yetmezmiş gibi etini çocuklarına yedirmeye çalışan Katherine Knight kimdir sorusunu yanıtlayarak bu olayın kan donduran detaylarından bahsettik. Konu hakkındaki düşüncelerinizi yorumlarda paylaşabilirsiniz. 

Diğer içeriklerimize de göz atmayı unutmayın:


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Çok Güldüğümüzde Neden Gözümüzden Yaş Gelir?
Çok Güldüğümüzde Neden Gözümüzden Yaş Gelir?

Neşe, mutluluk ya da sadece bir arkadaş grubuyla geçirilen keyifli bir zaman, yüzümüzde bir gülümsemeye neden olabilir. Ancak bazen bu neşeli anların ortasında, gözlerimizden yaşlar süzülmeye başlar. Peki, neden çok güldüğümüzde gözlerimizin yaşardığını hiç düşünmüş

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
ANKET TÜMÜ
Yerel Seçimlerde Hangi Partiyi Güçlü Buluyorsunuz?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu