USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Kasımpaşa Fenerbahçe maçı canlı izle | Süper Lig beIN Sports HD1 internet yayını seyret

Haber 7 - Süper Lig 2. Hafta kapanış karşılaşmasında iki İstanbul temsilcisi karşılaşıyor. Bugün Kasımpaşa, evi Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda Fenerbahçe'yi ağırlıyor. Bu müsabaka ülkemizde beIN Sports HD1 kanalında canlı ve şifreli olarak izlenebiliyor. İşte, karşıla

Kasımpaşa Fenerbahçe maçı canlı izle | Süper Lig beIN Sports HD1 internet yayını seyret
15-08-2022 21:21
Google News

Süper ÖZETİ| Lig'de bir hafta daha sona eriyor. Bugün, Kasımpaşa ile Fenerbahçe; Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda sahaya iniyor. İki takım da son hazırlıklarını tamamlarken, ilk 11'ler de sosyal medya üzerinden paylaşıldı. Öte yandan, bu müsabakanın beIN Sports HD1 kanalında canlı ve şifreli olarak izlendiği biliniyor. Peki, Kasımpaşa Fenerbahçe maçı ne zaman ve saat kaçta başlıyor? İşte, Kasımpaşa Fenerbahçe maçını internetten seyretme yöntemleri...

KASIMPAŞA FENERBAHÇE MAÇI NASIL CANLI İZLENİR?

Binlerce futbol tutkununun adeta iple çektiği Kasımpaşa Fenerbahçe maçı, ülkemizde beIN Sports HD1 kanalında canlı ve şifreli olarak yayınlanmaktadır. Ayrıca beIN Connect uygulamasında da maç yayını yapılıyor. Bu iki adres dışında TÜMSPOR'u ziyaret ederek müsabakaya dair son gelişmelerden tam zamanında haberdar olabilirsiniz.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus

MAÇ NE ZAMAN?

Kasımpaşa ile Fenerbahçe arasındaki Süper Lig 2. Hafta karşılaşması, 15 Ağustos Pazartesi günü saat 21.45'te başlıyor. Karşılaşmaya Recep Tayyip Erdoğan Stadı ev sahipliği yapıyor. Maç saatinde hava sıcaklığının 23 derece olması ve yağışsız geçmesi bekleniyor. 

HAKEMLER

Mete Kalkavan (Hakem)

Kerem Ersoy (1. Yardımcı Hakem)

Kemal Yılmaz (2. Yardımcı Hakem)

Ozan Ergün (Dördüncü Hakem)

Alper Ulusoy (VAR)

Emre Malok (AVAR)

Türkiye Futbol Federasyonu, Kasımpaşa Fenerbahçe maçının saha içi hakemlerini Perşembe günü, VAR ve AVAR'ını da Pazartesi günü itibariyle duyurdu.

Kasımpaşa Teknik Direktörü Sami Uğurlu

KASIMPAŞA İLE FENERBAHÇE ARASINDAKİ MAÇLAR

Kasımpaşa ile Fenerbahçe bugüne kadar 39 resmi maç oynadı. Bu maçların 4'ünü Mavi-Beyazlılar kazanırken, 4 müsabaka beraberlikle sonuçlandı. 31 maçta da Fenerbahçe galip geldi. Sarı-Lacivertliler, rakiplerine 39 maçta 93 gol atarken; Kasımpaşa 36 golle karşılık verdi.

KARŞILAŞMANIN İLK 11'LERİ!

KASIMPAŞA: Ertuğrul, Graovac, Hasan Emre, Hadergjonaj, Petretta, Aytaç Kara, Eysseric, Hajradinvoc, Fall, Celina, Bahoken.

FENERBAHÇE: Altay, Osayi-Samuel, Gustavo, Szalai, Ferdi, Arao, Zajc, Emre Mor, Lincoln, King, Valencia.