USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Kas Nasıl Yapılır, Ne Gerekir? - Webtekno

Daha sağlıklı olmak ve fit bir vücuda sahip olarak iyi görünmek için spor yapmalıyız. Yağlarımızı yakıp kaslarımızı geliştirmek için de bazı alışkanlıklarımızı bırakmalı ve yeni alışkanlıklar kazanmalıyız. Gelin sağlıklı bir şekilde nasıl kilo verilir ve kas nas

Kas Nasıl Yapılır, Ne Gerekir? - Webtekno
07-08-2023 10:58
Google News

Biraz ÖZETİ| göbeklendik değil mi? Formdan düştük, merdiven çıkarken nefes nefese kalmaya başladık ve maalesef en kötüsü de sağlığımızdan olduk. Peki ne yapacağız? Elbette öncelikle iyi bir beslenme düzenine geçeceğiz ve spor yapacağız. Söylemesi son derece kolay ama gelin görün ki günlük alışkanlıklarımız yüzünden bir türlü hadi deyip de başlayamıyoruz. 

Peki nasıl kilo vereceğiz, nasıl yağ yakacağız, kas nasıl yapılır? Yapmanız gereken yalnızca birkaç basit alışkanlık kazanmaktır. Eski alışkanlıklarımızı bırakıp da çok daha sağlıklı alışkanlıklar kazanmaya başlarsak emin olun spor yapmak ya da düzenli beslenmek öfleye püfleye yapacağımız şeyler değil, nefes almak kadar doğal bir şey haline gelecek. Fit bir vücut için kas nasıl yapılır, gelin edinmeniz gereken alışkanlıkları görelim.

kas

Kas nasıl yapılır, nasıl kilo verilir? İşte edinmeniz gereken 10 alışkanlık:

Kalori ve protein tüketimini dengeleyin.Bol bol su için.Sağlıklı yağlara önem verin.Mutlaka bir egzersiz rutini oluşturun.Tüm vücudunuzu çalıştırdığınızdan emin olun.Kardiyoyu yabana atmayın.Çalıştırmak istediğiniz kas gruplarını planlayın. Kendinizi zorlayın.Dinlenmeyi ihmal etmeyin.Profesyonel yardım almaktan çekinmeyin.