USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Karim Benzema'ya akıl sınırlarını zorlayan teklif!

Tüm Spor - Real Madrid ile sözleşmesini tamamlamaya hazırlanan Karim Benzema'ya bir Suudi Arabistan kulübünün yıllığı 100 milyon Euro'dan 2 senelik sözleşme teklif ettiği öne sürüldü.

Karim Benzema'ya akıl sınırlarını zorlayan teklif!
29-05-2023 23:02
Google News

Karim ÖZETİ| Benzema'nın 14 yıllık Real Madrid serüveni sona erebilir. La Liga deviyle sözleşmesinin sonuna gelen Karim Benzema'nın futbol tarihinin en dolgun sözleşme tekliflerinden birini aldığı belirtiliyor.

200 MİLYON EURO'DAN 2 YILLIK SÖZLEŞME

Relevo'nun haberine göre Karim Benzema, bir Suudi Arabistan takımından oldukça cazip bir teklif aldı. Habere göre Fransız forvete yıllığı 100 milyon Euro'dan 2 senelik sözleşme teklif edildi.

200 milyon Euro'luk kontratın yanı sıra Karim Benzema'ya imaj hakları, reklam gelirleri ve çocuklarının eğitimini de kapsayan bir öneride bulunduğu iddia edildi. Teklifi yapan kulübün kim olduğu çok merak edilirken sosyal medyada bu takımın Al İttihad olduğu dile getirildi.



REAL MADRİD ENDİŞELİ

Karim Benzema'nın son dönemdeki suskun halinin Real Madrid yönetimini endişelendirdiği ve kulübün, oyuncunun ayrılmayı düşündüğünden şüphelendiği kaydedildi.

Bu sezon Real Madrid formasıyla tüm kulvarlarda 42 maça çıkan 35 yaşındaki forvet; 30 gol, 6 asistlik istatistik yakaladı.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
500 Milyon Dolarlık
500 Milyon Dolarlık "Çılgın Kurbağa" Dolandırıcılığı

Bir zamanlar her cep telefonunun melodisi olan Çılgın Kurbağa, zamanında oldukça popülerdi. Ancak popüler olan bu ses, arkasında büyük bir dolandırıcılık hikâyesine sahipti...

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Yerel Seçimlerde Hangi Partiyi Güçlü Buluyorsunuz?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu