USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Karayip Korsanları'ndaki Jack Sparrow Hakkında Bilgiler

Karayip Korsanları Serisi’nin ünlü kaptanı Jack Sparrow’u hepimiz maceracı ruhu ve esprili karakteri ile tanıdık ancak bundan fazlası var. Usta oyuncu Johnny Depp tarafından canlandırılan Jack Sparrow hakkında muhtemelen hiç duymadığınız 11 bilgiyi sizinle paylaşacağız.

Karayip Korsanları'ndaki Jack Sparrow Hakkında Bilgiler
26-03-2024 16:07
Google News

5 ÖZETİ| filmden oluşan ve ilk filmi 2003 yılında seyirciyle buluşan Karayip Korsanları Serisi yılların eskitemediği yapımlardan biri. Tabii ki en az film kadar akıllarda kalan karakterlerden biri de Kaptan Jack Sparrow.

Biz onu genellikle kaprisli, esprili, çılgın tavırlarıyla hatırlasak bile çok bilinmeyen bazı sırları da var. Gelin ilk maddeyle başlayalım ve birlikte korsan avına çıkalım.

NOT: Hâlâ izlemeyen kalmış mıdır bilmiyoruz ama, içeriğimizin devamında ufak spoilerların da olduğunu hatırlatalım :)

Jack Sparrow hakkında bilgiler: 

Hint Okyanusu'nda yaşanan büyük bir fırtına esnasında doğmuşŞeytan tüyüne sahip bir karakterKılıç kullanma konusunda çok kötü bir kaptanBüyükannesi tarafından işkence görmüşKendisine ait bir şarkısı varJack'in dövmesi ve altın dişleri aslında Johnny Depp'e aitmişİlk kaptanlık deneyimini bir balıkçı teknesinde yapmışİlk ekip arkadaşı ve gelecekteki düşmanı: James NorringtonKaptan Jack Sparrow'un özel kontak lensleri vardı"Savvy?" sloganını tamamen doğaçlama

Hint Okyanusu'nda yaşanan büyük bir fırtına esnasında doğmuş.

jack sparrow

Annesi Jack Sparrow'a hamile iken kaptan olan babası Edward Teague, ailesini Hint Okyanusu'nun açıklarına götürmüş. Burada annesinin sancıları başlayınca Jack Sparrow'u Hint Okyanusu'nda büyük tufanlar içinde dünyaya getirmek zorunda kalmış. 

Şeytan tüyüne sahip bir karakter.