USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Karavan tutkunları bayram ziyaretine gelen konuklarını denize karşı ağırlıyor

Ramazan Bayramı'nı sahile park ettikleri karavanlarda geçiren doğa tutkunları, bayram ziyaretçilerini de açık havada misafir ediyor.

Karavan tutkunları bayram ziyaretine gelen konuklarını denize karşı ağırlıyor
12-04-2024 12:02
Google News
Ramazan ÖZETİ| Bayramı'nı sahile park ettikleri karavanlarda geçiren doğa tutkunları, bayram ziyaretçilerini de açık havada misafir ediyor.Abone ol

Doğayla iç içe, daha özgür, deniz kenarında bir yaşamı benimseyen karavan tutkunları, Ramazan Bayramı tatilinde memleketlerine giden veya otel tatilini tercih edenlerin aksine kentin sessiz alanlarında aileleriyle konaklıyor.

Araçlarını Maltepe'deki sahile park eden karavancılar, bayramı deniz manzarası eşliğinde açık havada geçirmenin keyfini yaşıyor.

Çocuklar park alanında bisiklet ve paten sürerken, aileleri ise karavanlarının yanında kurdukları sofralarda deniz manzarasına karşı sohbet ediyor. Hayatlarını karavanda sürdürenler, bayram ziyaretlerine gelenleri de burada ağırlıyor.

"Misafirlerimizi genelde burada ağırlıyoruz"

Maltepe'de yaşayan İdris Umar da bayram tatilini eşi ve 3 çocuğuyla karavanda geçirenlerin arasında yer alıyor.

Tatil günlerinde genelde karavanda olduklarını dile getiren Umar, "Misafirlerimiz buraya gelmek istiyor, evde durmak istemiyorlar. Burada alan güzel, bu şekilde daha rahat ediyoruz. Evimizde olan her şey mevcut. Çayımız, yemeğimiz var." diye konuştu.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
NVIDIA GeForce RTX 4090, Dakikalar İçinde Şifre Çözebiliyor
NVIDIA GeForce RTX 4090, Dakikalar İçinde Şifre Çözebiliyor

Popüler şifreleme algoritmaları, NVIDIA tarafından üretilen yeni nesil GPU'larla test edildi. NVIDIA GeForce RTX 4090'ın, şifreleri dakikalar içerisinde çözebildiği tespit edildi.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Yerel Seçimlerde Hangi Partiyi Güçlü Buluyorsunuz?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu