USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Karagümrük, Mbaye Diagne'nin peşinde!

Haber 7 - Galatasaray'da bir türlü istenen performansı gösteremeyen Mbaye Diagne'ye İstanbul ekibi Fatih Karagümrük talip oldu.

Karagümrük, Mbaye Diagne'nin peşinde!
16-07-2022 15:44
Google News

Galatasaray'da ÖZETİ| transfer çalışmaları tüm hızıyla sürerken bir yandan da takımdan ayrılacak isimlerle ilgili önemli gelişmeler yaşanıyor. Sarı-kırmızılılarda istenmeyen adam ilan edilen ve teknik direktör Okan Buruk'un da kadroda düşünmediği Senegalli oyuncu Mbaye Diagne'nin Florya'dan ayrılması an meselesi. Mbaye Diagne, Süper Lig ekibi Fatih Karagümrük'ün radarında… İki tarafından da transfere sıcak baktığı belirtildi.

TRANSFER SONUÇLANABİLİR

Ancak transferde tek engel Diagne… Tecrübeli oyuncu, Karagümrük'ün maaş teklifine şimdilik yanaşmıyor. Diagne ve Karagümrük arasında anlaşma sağlanırsa transfer sonuçlanacak.

Galatasaray'a transfer olduğu dönemden beri hem istikrarsız görüntüsüyle dikkat çeken Senegalli golcü, mental problemlerini bir türlü çözemedi.

Öte yandan, Diagne, Galatasaray’ın Avusturya kampından ayrıldı.

13 MİLYON EURO'YA GELMİŞTİ

Sarı-kırmızılılara 2019 yılında 13 milyon Euro'ya transfer olan 30 yaşındaki santrfor, sonrasında Club Brugge ve West Bromwich gibi takımlarda kiralık olarak forma giydi.

DEĞERİ DÜŞTÜ

Transfermarkt değerlerine göre 2019 yılında 5.5 milyon Euro piyasa değeri olan Diagne'nin şimdiki değeri ise 1.7 milyon Euro.

Kasımpaşa'daki etkili performansıyla Galatasaray'a transfer yapan Diagne, Süper Lig'de çıktığı 78 karşılaşmada 53 gol atarken 7 de asiste imza attı.