USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Kalpsizlikte yeni boyut! Yetim ve öksüz depremzedelerin yardımlarını kestiler

Depremzedelerin Kılıçdaroğlu yerine AK Parti ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a oy vermesini hazmedemeyen CHP'nin nefret propagandası korkunç boyutlara vardı. Kahramanmaraş'ta afetzede çocukların öğrenci bursunu kesen CHP'liler, eşyalarını da geri istedi.

Kalpsizlikte yeni boyut! Yetim ve öksüz depremzedelerin yardımlarını kestiler
17-05-2023 15:23
Google News

İğrençliğin ÖZETİ| dip boyu! Deprem bölgesi Erdoğan dedi, hakaretler ardı ardına geldi!

GALERİNİN DEVAMI <p>14 <a href=Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinde asrın felaketiyle sarsılan deprem bölgesi açık ara farkla Cumhurbaşkanı olarak Recep Tayyip Erdoğan'ı destekledi.

"><p>Asrın felaketini yaşatan depremler sonrası devletin bir an bile yalnız bırakmadığı depremzedeler, sandıklara akın ederek Cumhurbaşkanı Erdoğan'a destekledi.</p><p><strong>ADIYAMAN'DA AK PARTİ REKOR KIRDI</strong></p><p>Adıyaman'da <a href=yeni listeyle seçime giren Ak Parti sandıkta rekor kırdı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yüz yüze çalışma talimatı ile sahadaki en aktif Parti okan Ak Parti MKYK Üyesi Doç.Dr.Resul Kurt 'un Adıyaman 1. Sıradan milletvekili adayı gösterilmesi ile büyük başarı yakaladı.

"><p>Öte yandan asrın felaketiyle sarsılan başta Kahramanmaraş, Hatay, Gaziantep, Adıyaman, Şanlıurfa ve diğer deprem bölgesindeki iller olmak üzere Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın oylarının <a href=yüksek çıkmasının ardından sosyal medyada bazı muhalifler depremzedelere ağza alınmayacak hakaretler savurdu.

"><p><strong>İŞTE DEPREMZEDELERE YÖNELİK YAPILAN İĞRENÇ SALDIRILARDAN BAZILARI</strong></p><p> </p><p><strong>oranı inanılır gibi değil... Şaka şaka hiç şaşırmadım."

"><p><strong>yardım yapıyoruz aç açıkta kalmasınlar diye, haram zıkkım olsun"

"><p><strong>

"><p><strong>

"><p><strong>

"><p><strong>

"><p>belli olmayan, sadece kendini ve çıkarlarını düşünen hiçbir insanla uğraşmam...! Gece'ye notum "Bilin istedim" Diyecektim ama boşverin siz onu, siz buna dolaba koydunuz mu? Ondan haber verin

"><p>artık Hatay'da su yok, yok bilmem ne yok demesin!! Yazıklar olsun o döktüğüm göz yaşlarına, uykusuz canlı cenaze gibi dolaştığım ve tüm maddi manevi yaptıklarıma!! Beter olun!!

">

HABER7

Deprem bölgesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti’ye yüksek oy çıkması gerekçesiyle afetzedelere kin kusan CHP, korkunç yüzünü göstermeye devam ediyor. Seçim öncesi elleriyle yaptıkları kalp işaretini unutan CHP’nin partizan isimleri küfür, hakaret ve aşağılamalarının ardından depremzedelere yapılan yardımı kesti.

Dün beddua bugün kapı dışarı! Tekirdağ'da depremzedeler cezalandırılıyorDün beddua bugün kapı dışarı! Tekirdağ'da depremzedeler cezalandırılıyor

Sosyal medyaya yansıyan “kalpsiz” yaklaşımlar neticesinde Kahramanmaraş’ta 174 yetim ve öksüz çocuğun desteğinin kesildiği, 2 bine yakın erzak kolisinin iptal edildiği, evsiz kalanlara yapılan eşya yardımlarının geri istendiği, öğrencilerin bursunun dahi kesildiği belirtildi.

'Belhum adal'lar… Erdoğan'a oy veren depremzedelere çirkin 'hayvandan aşağı' iması!'Belhum adal'lar… Erdoğan'a oy veren depremzedelere çirkin 'hayvandan aşağı' iması!

YAPMADIKLARI KALMADI

Bir depremzedenin paylaşımına yansıyan karanlık zihniyetin oy için yaptığı vicdansızlık, CHP zihniyetinin kodlarını bir kez daha açığa çıkardı.

Paylaşımda, “Son üç gündür yaşadıklarımı kalbim kaldırmayacak sanırım. 174 yetim ve öksüz çocuğun destekleri kesildi. 2000 [Güncel] yakın erzak kolileri iptal edildi. Evsiz kalan insanlara yapılan eşya yardımlarını geri istediler. Çocuklara, engellilere, evsizlere sağlanan imkanları haram ettiler. Yorumu size bırakıyorum?” ifadeleri kullanıldı.

Erdoğan'dan depremzedelere 'oy verdiniz' deyip hakaret eden muhaliflere tokat gibi cevap!Erdoğan'dan depremzedelere 'oy verdiniz' deyip hakaret eden muhaliflere tokat gibi cevap!

‘HEPSİ İPTAL’ DEDİLER, BEDDUA ETTİLER

Paylaşılan ekran görüntüsünde ise fanatik CHP’li bir vatandaştan gelen mesajlar dikkat çekti. 3 adet mesajda, depremzedeleri ölüme terk eden şu sözler sarf edildi:

“Melike Hanım ilk günden bu yana sahadasınız taktir ediyorum fakat hakkımı helal etmiyorum. Konvoya çıkan insanlar haklarını aramaya Çıksın. Size sözüm yok ama Allah hepsinin belasını versin”

“Melike Hanım merhaba yollayacağımız 300 erzak kolisini gelen tepkiler üzerine iptal ediyoruz. Maraş halkının bir şeye ihtiyacı yokmuş bunu gördük. Size iyi çalışmalar.”

“Melike'cim merhaba, 11 öğrenci bursunu arkadaşlarla kesme kararı aldık. Hizmeti inşallah alırsınız. Oy veren cahiller yol gösterir size. Senin de emeğine sağlık. Kolay gelsin”

Depremzedelere hakaret eden şüpheli adliyeye sevk edildiDepremzedelere hakaret eden şüpheli adliyeye sevk edildi

Bakan Kurum'dan Tekirdağ'da depremzedelere gönderilen tebligata tepkiBakan Kurum'dan Tekirdağ'da depremzedelere gönderilen tebligata tepki

AK Partili Hamza Dağ açıkladı! CHP'li belediyelerden depremzedelere skandal hareketAK Partili Hamza Dağ açıkladı! CHP'li belediyelerden depremzedelere skandal hareket


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Bilincin Bağlı Olduğu Beyin Hücrelerinin Detaylı Haritası
Bilincin Bağlı Olduğu Beyin Hücrelerinin Detaylı Haritası

İnsan beyninin uyanık kalmasını sağlayan hücreler ağının aşırı detaylı bir haritası çıkarıldı. Bu kısmın çalışma prensiplerini anlamak, bilincin ne olduğunu anlamak için de büyük avantaj sağlayacak.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3489+58
3Trabzonspor3458+15
4Başakşehir FK3452+7
5Beşiktaş3451+5
6Kasımpaşa3449-3
7Çaykur Rizespor3449-6
8Alanyaspor3448+3
9Sivasspor3448-4
10Antalyaspor3445-3
11Adana Demirspor3441+2
12Kayserispor3440-9
13Samsunspor3439-7
14MKE Ankaragücü3438-3
15Fatih Karagümrük3436-2
16Konyaspor3436-14
17Gaziantep FK3434-15
18Hatayspor3433-10
19Pendikspor3430-32
20İstanbulspor3416-41
ANKET TÜMÜ
Yerel Seçimlerde Hangi Partiyi Güçlü Buluyorsunuz?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu