USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Kadavra köpekleri ormanda Korhan Berzeg'e ait iz arıyor

Balıkesir’in Gönen ilçesine bağlı Armutlu Mahallesi’nde kayıp Ekonomist Korhan Berzeg’e ait olduğu iddia edilen kemiklerin bulunmasının ardından yürütülen çalışmalar bugün de sürüyor.

Kadavra köpekleri ormanda Korhan Berzeg'e ait iz arıyor
25-04-2024 12:23
Google News

Balıkesir’in ÖZETİ| Gönen ilçesine bağlı kırsal Armutlu Mahallesi’ndeki dere yatağında bulunan kemik parçalarının Ekonomist Korhan Berzeg’e (83) ait olma ihtimali üzerinde yoğunlaşan ekipler, bölgede Berzeg'e ait başka izler bulabilmek için arama çalışmalarına devam ediyor. Armutlu Mahallesi Fındıklıderesi mevkii ile Turplu ve Gelgeç Mahallesi’nde arama çalışmalarını sürdüren ekipler tarafından iz bulma ve kadavra köpekleri ile ormanlık alan didik didik aranıyor.



Çalışmalarda son olarak Korhan Berzeg’e ait olduğu değerlendirilen kıyafet parçaları bulundu. Detaylı inceleme için bulunan kemik parçaları ve diğer materyaller, İstanbul Kriminal Polis Laboratuvarı Müdürlüğü’ne, oradan da ileri teşhis için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

KIZININ DNA'SI OLAYI ÇÖZECEK

Dere yatağında bulunan kemiklerden alınan DNA örnekleri, ünlü Ekonomist Korhan Berzeg'in İngiltere'de yaşadığı öğrenilen kızı Nisa Berzeg'ten alınacak DNA örnekleri ile karşılaştırılacak. Dün öğle saatlerinde Türkiye'ye gelen Nisa Berzeg, DNA eşleşmesi için kan örnekleri verdi. Öte yandan Berzeg'in diğer kızı Sibel Berzeg'in de Amerika'da yaşadığı ve haberi alır almaz Türkiye'ye gelmek için yola çıktığı öğrenildi.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Şaka değil! Bluetooth ile uzaydaki uyduya bağlandı
Şaka değil! Bluetooth ile uzaydaki uyduya bağlandı

Hubble Network, Bluetooth ile 600 kilometre uzakta bulunan uzaydaki bir uyduyla bağlantı kurarak imkansızı başardı!

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Yerel Seçimlerde Hangi Partiyi Güçlü Buluyorsunuz?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu