USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Jose Mourinho'dan Aziz Yıldırım'ın kızına Fenerbahçe cevabı

Tüm Spor - Fenerbahçe'de başkan adaylarından Aziz Yıldırım, Çorlu Buluşması'nda açıklamalarda bulundu. Yıldırım, kızı ile Jose Mourinho arasında geçen diyaloğu da paylaştı.

Jose Mourinho'dan Aziz Yıldırım'ın kızına Fenerbahçe cevabı
24-05-2024 15:08
Google News

Tarihe ÖZETİ| bir seçime giden Fenerbahçe'de başkan adaylarından Aziz Yıldırım, Çorlu Buluşması'nda çarpıcı açıklamalarda bulundu. Daha önce Jose Mourinho ile görüştüğünü açıklayan Yıldırım, görüşmeye dair dikkat çeken bir detayı paylaştı.

Aziz Yıldırım'ın açıklamaları şöyle:

"Genel kuruldaki mal satışına dair maddelere karşıyım çünkü kulübün mallarının satışının yetkisini 3 yıl boyunca yönetime veriyorlar. Mal satışı yok; mal kulübündür. Tek tek projelerin varsa bunları sunarsın, ona göre oylarız, ama tek tek oylayın.Önemli olan Fenerbahçe'nin şampiyonluğudur. Galatasaray kaybetsin, biz kazanalım."

"2 gün önce Murat Ülker'le beraberdik"

"2 gün önce Murat Ülker'le beraberdik, sohbet ettik. Seçim için değil, iş hayatı şu bu. Ona orada Ataşehir’deki arsa konusunu açtım, "Ne yaptınız kulüple?" dedim. "Duruyor orada," dedi. "Peki," dedim. "Biz yönetime gelirsek 2018'de planladığımız gibi yapar mıyız projeyi? 70-80 milyon Euro getirisi var." Gelince onu hemen hayata geçireceğiz. Oradaki kolejin depremden dolayı yıkılması gerekiyor. Ben bunlara söyledim, 5 milyon Euro tutuyor, bırakın ben yapayım. "Yapamazsın," vs. dediler. Dedim, getirin imzalayayım, yapmadılar."

"Bankalar Birliği'ni 2 seneye halledeceğim.1959 şampiyonlukları için notere gideceğim.İçerde Fenerbahçe’li olmayan çok üye var."

Jose Mourinho'dan Aziz Yıldırım'ın kızına Fenerbahçe cevabı!

"Kızım, Mourinho ile görüntülü konuşurken, 'Benim hayalim senin Fenerbahçe’ye gelmen.' dedi. Mourinho ise 'Umuyorum geleceğim,' dedi."

"Bir aday olalım, toparlayabilirsek bir dönem yapalım, ama sonra siz artık çıkın ve aday olun. Para var, korkmayın. Yalvarıyorum, Fenerbahçe'ye sahip çıkın. yönetimi inceleyin ve öyle karar verin, lütfen. Bakın, görün ve ses verin. Biz 3 Temmuz'da nasıl ses verdik, hatırlayın. Rakip şampiyon oluyor, aday çıkıyor; bizde neden çıkmıyor? Ben mecburiyetten aday oldum, bir daha çıkmam. Buradan çağrım şudur: O, 3 arkadaşını versin, ben de 3 arkadaşımı. Mal varlığının değeri budur ve arada senin yönünde zarar var. Ben hepsini öderim. Bunu Temmuz'da söyledim ama zararlı çıkacağını biliyor, yapmıyor.Bana diyor ki Galatasaray Başkanı ile çıksın. Ya, adam size bundan önce salladı salladı, cevap veremediniz. Bir sayfa yazı yazdım, sinek ikili. Konu kapandı, cevap veremediler."


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Kim Olduğu Yıllardır Çözülemeyen Kadının Tuhaf Hikâyesi
Kim Olduğu Yıllardır Çözülemeyen Kadının Tuhaf Hikâyesi

Esrarengiz olaylar arasında hiç şüphesiz en ilginçlerinden biri Jeniffer Fairgate lakaplı kadının ölümüydü. Soruşturma derinleştikçe, gizem çukuru biraz daha büyüyordu. Kimliksiz ve izi sürülebilecek kişisel hiçbir şeyi olmayan, cinayete mi kurban gittiği yoksa intihar mı et

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Yerel Seçimlerde Hangi Partiyi Güçlü Buluyorsunuz?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu