USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Jorge Jesus'tan taraftarı kızdıracak soru! "Fenerbahçe bunu en son ne zaman başardı?"

Tüm Spor - Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, "Daha önce Fenerbahçe bu tarihte, ne zaman iki yarışta şansını sürdürüyordu bilemiyorum." dedi.

Jorge Jesus'tan taraftarı kızdıracak soru!
18-05-2023 23:43
Google News

Süper ÖZETİ| Lig'de 34. haftada Fenerbahçe sahasında Trabzonspor'u 3-1 yendi. Sarı lacivertliler bu sezon ligde ilk kez büyük maç kazandı. Fenerbahçe, Trabzonspor galibiyetiyle puanını 71 yaptı.

Maçın ardından Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus galibiyeti beIN SPORTS'a değerlendirdi.

Jorge Jesus'un açıklamaları şu şekilde:

"Bugün galip gelmek önemliydi çünkü iyi bir takıma karşı oynayacaktık. Takımım iyi bir maç çıkardı. İlk 30 dakikada çok kaliteli bir oyun sergiledik. Teknik anlamda kaliteli goller attık. 3. gole baktığınızda, takımın teknik kalitesini görüyorsunuz. Şimdi yapmamız gereken şey, çarşamba günü Sivasspor'la oynayacağımız maça odaklanmak. O maç bizi finale taşıyabilir. Bizim için çok önemli bir maç. Şampiyonluk için matematiksel olarak şansımız var, sonuna kadar gideceğiz."

"Dana önce ne zaman başardı?"

"Daha önce Fenerbahçe bu tarihte, ne zaman iki yarışta şansını sürdürüyordu bilemiyorum. Benim için önemli olan hala 2 yarışın içinde olmak. Henüz bir şey kazanmadık ama kazanabiliriz, inanmaya devam ediyoruz. Sonuna kadar gideceğiz. Çalışmaya devam edeceğiz."

“Şampiyonluk için yüzde vermem mümkün değil”

Şampiyonluk yarışında her şeyin mümkün olduğunu dile getiren deneyimli teknik direktör, “Yüzde vermem mümkün olmaz ama her şey mümkün. İki rakibimizin 3 maçı ar. Bu süreçte her şey olabilir. Uzun yıllardır teknik direktörlük yapıyorum, tecrübeme dayanarak söylüyorum. Geriden gelip şampiyonluk aldığım oldu, tam tersi kaybettiğim de oldu. Matematik olarak her şey mümkün. Şansımızın olduğuna inandığımızı görebilirsiniz” ifadelerini kullandı.

“Arda’ya teknik taktik konularda uyarı yapıyordum”

Maç içinde Arda ile yaşadığı diyalog hakkında konuşan Jorge Jesus, “Arda’ya taktik ve teknik konularda uyarı yapıyordum. Aramızda özel durum olmadı. Onunla yarın konuşabileceğim bir şey olmadı. Normal bir hocanın yapmış olduğu bir uyarıydı. Arda’nın oynadığı oyun bugün en iyi oyunlarından bir tanesiydi” değerlendirmesini yaptı.

“Kafamdaki konu geleceğim değil takımın durumu”

Fenerbahçe’deki geleceğinin sorulması üzerine Jesus, şu yanıtı verdi:

“Karar vermedim. Tek düşünce Fenerbahçe’nin içinde olduğu yarışlar. Kupada final şansımız var. Aynı zamanda lig yarışında da şansımız olduğuna inanıyoruz. Kafamdaki konu geleceğim değil takımın durumu. Çalışıyoruz. Başkanla konuşmuştuk. Bu konuda o da sakin, ben de sakinim. Önemli olan geleceğim değil takımın içinde olduğu iki yarış. Taraftarın beni çok istediğini hissettiğim için geldim. Taraftar instagramda binlerce mesaj atmıştı. Bu konular zamanla çözülür. Bizim için en önemlisi son maçlarda elimizden geleni yapıp iki kupada da başarılı olmak.”

“Serdar’ın kadroda olmaması sürpriz değil”

Jesus, Serdar Aziz’in maç öncesi kadrodan çıkarılmasının özel bir sebebi olmadığının altını çizerek, “Serdar Aziz hafta içinde iki antrenmana çıkmamıştı. Kadroda olmamasının sebebi bu değil. Benim için her oyuncu önemli. Genellikle 2 stoper oyunda oluyor kulübede de 1 stoper oluyor. Bugün Gustavo kulübedeydi. Her maç seçim yapmak zorundayım. Bu sürpriz değil” dedi.

“Sadece Türkiye Kupası’na sevinirim ama beni tatmin etmez”

Bu sezon sadece Türkiye Kupası’nı kazanmasının kendisini memnun etmeyeceğini aktaran Jeus, açıklamasını şu ifadelerle tamamladı:

“Buraya 2 kupa hedefiyle geldim. Sezon başında yarıştığımız iki kulvar oluyor. Kupayı kazanırsak sevinirim ama tatmin etmez. Hala finale çıkamadık. Bizim için iki turnuva da önemli. 2’de 1 yaparsak kötü diyemem ama ikisini almak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Tek kupa almak beni çok da memnun etmez. Henüz finale çıkmadan bunun konuşmak doğru değil.”


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Samsung ve Google'dan yapay zeka için iş birliği!
Samsung ve Google'dan yapay zeka için iş birliği!

Samsung ve Google, yapılan duyurulara göre yeni tanıtacakları yapay zeka ile güçlendirilmiş Android ve Galaxy için iş birliği yaptı...

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3390+56
2Fenerbahçe3386+57
3Trabzonspor3355+13
4Beşiktaş3351+6
5Başakşehir FK3349+6
6Çaykur Rizespor3348-6
7Kasımpaşa3346-4
8Antalyaspor33450
9Alanyaspor3345-3
10Sivasspor3345-5
11Adana Demirspor3341+5
12Samsunspor3339-6
13MKE Ankaragücü3337-3
14Kayserispor3337-10
15Konyaspor3336-13
16Gaziantep FK3334-13
17Fatih Karagümrük3333-5
18Hatayspor3333-9
19Pendikspor3330-31
20İstanbulspor3316-35
ANKET TÜMÜ
Yerel Seçimlerde Hangi Partiyi Güçlü Buluyorsunuz?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu