USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

John Wick 4'te Killa Hakan'dan Esinlenilen Karakter İddiası

John Wick 4'te yer alan "Killa Harkan" isimli bir karakterin ünlü rapçi Killa Hakan'dan esinlenildiği iddia edildi. Ancak kısa sürede sosyal medyada gündem olan bu iddianın, filmin yönetmenin açıklamaları incelendiğinde pek de doğruyu yansıtmadığı görüldü.

John Wick 4'te Killa Hakan'dan Esinlenilen Karakter İddiası
29-03-2023 23:43
Google News

John ÖZETİ| Wick serisinin en yeni filmi John Wick: Chapter 4, uzun bir bekleyişin ardından geçtiğimiz hafta nihayet vizyona girdi. Serinin diğer filmlerinde olduğu gibi izleyenleri aksiyona boğan yapım, hem eleştirmenlerden hem de hayranlardan büyük beğeni topladı. Film ayrıca gişede de ilk hafta sonu sonucunda dünya çapında 137 milyon dolar hasılat ile serinin en iyi açılışını yaptı.

John Wick’in özgürlüğünü elde etmek için mücadelesini konu eden film, oldukça ilginç bir konuyla gündeme geldi. Filmde yer alan bir karakterin, Türk rapçi Killa Hakan’dan esinlenildiği iddia edildi. Ancak yaptığımız küçük bir araştırma sonucunda bunun böyle olmadığını gördük.

John Wick 4’te yer alan “Killa Harkan” böyle gözüküyor

Sosyal medyadan birçok insan, John Wick 4’te yer alan ve “Killa Harkanolarak isimlendirilen karakterin ünlü rapçiden esinlendiğini iddia etti. Bunun nedeni de anlayabileceğiniz üzere karakterin isminin Killa Hakan’a olan benzerliği. Ayrıca karakterin Almanya’dan olmasının da bunun bir işareti olduğu hakkındaki söylentileri artırdı.

Konuya ilişkin Killa Hakan'ın kendisinden bile açıklama geldi

Tüm bunların ardından Killa Hakan’ın da kendisinden bir açıklama geldi. Gerçek ismi Hakan Durmuş olan ünlü rapçi, Sabah Gazetesi’ne yaptığı açıklamada “Filmde benden esinlenmelerinden dolayı mutlu oldum ve gurur duydum” ifadelerini kullandı.

Killa Harkan’ın olayı ne?