USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Jesus'tan Altay'a: "Bunu hiçbir zaman unutma..."

Fenerbahçe'de son haftalarda düşük performansıyla dikkat çeken Altay Bayındır'a Teknik Direktör Jorge Jesus'tan destek geldi.

Jesus'tan Altay'a:
16-10-2022 16:48
Google News

Süper ÖZETİ| Lig ve Avrupa'da yoluna başarılı bir şekilde devam eden Fenerbahçe'de Altay Bayındır gündemi meşgul ediyor. Milli eldivenin, 3 maçlık gol orucunun ardından Karagümrük karşısında penaltıya neden olup, kalesine gelen 4 şutu da yemesi, AEK Larnaca karşılaşmasında yaptığı penaltı ile rakibi maça ortak etmesi, Altay'ı eleştiri oklarının hedefi yaptı. Taraftar, 24 yaşındaki file bekçisi için ikiye bölündü. Bir grup Altay'la devam edilmesini isterken bir taraf da İrfan Can Eğribayat'ın görevi devralması yönünde görüş belirtiyor.



"HER ZAMAN KAZANDIRDIĞIN MAÇLARI HATIRLA"

Samandıra'da ise Altay Bayındır'a büyük destek ve güven var. Teknik direktör Jorge Jesus, yaşananlar nedeniyle moral bozukluğu yaşayan kalecisine desteğini esirgemiyor. Genç kaleciye yaptığı hataları anlatırken, motivasyon konuşmaları yapıyor, futbolda böyle durumların yaşanacağını ifade ediyor. Portekizli hoca, her konuşmasının sonunda ise Altay Bayındır'a aynı şeyi söylüyor; "Sen yetenekli bir kalecisin. Bunu hiçbir zaman unutma. Kurtarışlarınla bu takıma çok şey kazandırdığını her zaman hatırla."



DÖRT YILLIK YENİ İMZA

Fenerbahçe yönetimi de Altay için harekete geçti. Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 24 yaşındaki kaleciye 4 yıllık yeni bir teklif sunacak. Senelik 5 milyon TL olan maaşına zam düşünülürken, Avrupa'dan kulübü tatmin edecek bir teklif gelmesi halinde zorluk çıkarılmayacağı garantisi verilecek.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Oyuncular Eski Oyunları Neden Oynamıyor?
Oyuncular Eski Oyunları Neden Oynamıyor?

Eski zamanlarda oyun oynamanın daha keyifli olduğunu düşünüyorsanız aslında çok da haksız sayılmazsınız. Peki o eski oyunları özlerken şimdi neden yüzlerine bile bakmıyoruz?

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Yerel Seçimlerde Hangi Partiyi Güçlü Buluyorsunuz?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu