USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

James Rodriguez, Beşiktaş'tan haber bekliyor!

Kolombiyalı yıldız James Rodriguez'in Beşiktaş'tan haber beklediği ve transfere onay verilir verilmez İstanbul'a geleceği öne sürüldü.

James Rodriguez, Beşiktaş'tan haber bekliyor!
23-05-2023 22:33
Google News

Kolombiya ÖZETİ| televizyonu Antena'nın Planeta Futbol programındaki haberine göre; Olympiakos ile yollarını ayıran Kolombiyalı 10 numara James Rodriguez, menajerleri aracılığıyla Beşiktaş ile görüştü. Sözlü bir anlaşmaya vardığı belirtilen James Rodriguez'in, Beşiktaş'ın son kararını beklediği kaydedildi.

Kolombiya Futbol Federasyonu'nun tesislerinde, milli takım antrenörleriyle birlikte her gün antrenmana çıkan ve formunu kaybetmemeye çalışan James'in, Beşiktaş'tan 'Tamam' cevabı alır almaz İstanbul uçağına bineceği kaydedildi.

Kariyerinde Porto, Monaco, Real Madrid, Bayern Münih, Everton, Al Rayyan formaları da giyen James Rodrigez, son olarak oynadığı Olympiakos'ta bu sezon 24 resmi maça çıktı ve 5 gol atıp 5 asist yaptı.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Neden Kimse Olmadığı Hâlde Takip Ediliyormuş Hissi Yaşarız?
Neden Kimse Olmadığı Hâlde Takip Ediliyormuş Hissi Yaşarız?

Hepimiz zaman zaman omuzlarımızda bir göz hissi veya birinin bizi izlediğine dair tuhaf bir duyum yaşamışızdır. Bu; sokakta yürürken, alışveriş yaparken ya da hatta kendi evimizin rahatlığında bile olabilir. Peki, bu his nereden geliyor?

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Yerel Seçimlerde Hangi Partiyi Güçlü Buluyorsunuz?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu