USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

İzmir'de öğrenci yurdunda korkutan yangın! 5 kişi hastaneye kaldırıldı

İzmir'in Buca ilçesindeki özel bir öğrenci yurdunda çıkan yangın, itfaiyenin yaklaşık 1 saatlik çalışmasıyla söndürüldü. Dumandan etkilenen 5 üniversite öğrencisi, hastaneye kaldırıldı.

İzmir'de öğrenci yurdunda korkutan yangın! 5 kişi hastaneye kaldırıldı
29-10-2022 14:47
Google News

Buca ÖZETİ| ilçesi Yeşilbağlar Mahallesi 289/41 Sokak'ta bulunan, üniversite öğrencilerinin kaldığı özel bir öğrenci yurdunda, saat 12.00 sıralarında yangın çıktı.

İhbar üzerine bölgeye itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri çevre güvenliği alırken, itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Balkonlarda mahsur kalan ve dumandan etkilenen 5 öğrenci, itfaiyenin merdivenli aracıyla kurtarıldıktan sonra ambulanslarla çevre hastanelere kaldırıldı. Yangın, yaklaşık 1 saatlik çalışmayla söndürüldü.

Hastaneye kaldırılan öğrencilerin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, yangının binanın bahçesinde bulunan masaların henüz bilinmeyen bir nedenle tutuşması sonucu başladığı ve binaya sıçradığı belirtildi.

Öğrenci yurdunun yakınında bir apartmanda hizmetli olarak çalışan Mahsun Altın, yangını kendisinin ihbar ettiğini belirterek, "Bina bahçesindeki masalar tutuşmuş" dedi.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Portakal Kabuğu Yemek, Kalp Hastalığı Riskini Azaltıyor
Portakal Kabuğu Yemek, Kalp Hastalığı Riskini Azaltıyor

Portakal kabukları üzerinde gerçekleştirilen yeni bir çalışma, genellikle çöpe attığımız bu ürünün ne kadar yararlı olduğunu gözler önüne serdi. Bulgulara göre kabukları tüketmek, kalp hastalığı riskini azaltıyor.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ

Active Server Pages error 'ASP 0126'

Include file not found

/puan.asp, line 921

The include file 'json/puan_48902_0_3.html' was not found.

ANKET TÜMÜ
Yerel Seçimlerde Hangi Partiyi Güçlü Buluyorsunuz?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu