USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

İzmir'de denizden çıkan bidonlu cesedin sırrı çözüldü

İZMİR Körfezi'nde sol ayak bileğine 2 su bidonu bağlı bulunan cesedin Yakup Balcı'ya(26) ait olduğu belirlendi. Psikolojik sorunlar yaşadığı öğrenilen Balcı’nın, yanına aldığı bidonlar ile evden çıkıp intihar ettiği tespit edildi.

İzmir'de denizden çıkan bidonlu cesedin sırrı çözüldü
25-10-2023 16:48
Google News
İZMİR ÖZETİ| Körfezi'nde sol ayak bileğine 2 su bidonu bağlı bulunan cesedin Yakup Balcı'ya(26) ait olduğu belirlendi. Psikolojik sorunlar yaşadığı öğrenilen Balcı’nın, yanına aldığı bidonlar ile evden çıkıp intihar ettiği tespit edildi.Abone ol

Olay, dün saat 23.00 sıralarında, Mustafa Kemal Sahil Bulvarı Karataş Sahil'de meydana geldi. Denizde bir kişiyi hareketsiz görenler, durumu polise bildirdi.

İhbar üzerine bölgeye giden polis ekipleri, sol ayak bileğine 10 litrelik 2 su bidonu bağlı erkek cesedini kıyıya çıkardı. Ceset, otopsi için morga kaldırıldı.

Evden aldığı bidonlar ile sahile gidip intihar etmiş

Öte yandan, yapılan incelemelerde, cansız bedenin Yakup Balcı'ya ait olduğu belirlendi.

Psikolojik sorunlar yaşadığı öğrenilen Balcı'nın yanına aldığı bidonlarla evden çıkıp, intihar etmek amacıyla sahile gittiği tespit edildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Tesla Model 3, Hatchback Bir Araç Olsaydı Nasıl Görünürdü?
Tesla Model 3, Hatchback Bir Araç Olsaydı Nasıl Görünürdü?

Bir tasarımcı, Tesla’nın sadece sedan olarak sunulan en ucuz arabası Model 3’ü hatchback olarak hayal etti. Sonuçlarda, özellikle Avrupalıların çok seveceği bir otomobil ortaya çıktı.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Yerel Seçimlerde Hangi Partiyi Güçlü Buluyorsunuz?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu