USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

İzmir’de ticari taksi bariyerlere çarptı: 1 ölü, 5 yaralı

İzmir’in Buca ilçesi doğu girişinde bir ticari taksinin bariyerlere çarpması sonucu 1 kişi öldü 3’ü ağır 5 kişi yaralandı.

İzmir’de ticari taksi bariyerlere çarptı: 1 ölü, 5 yaralı
12-04-2024 04:27
Google News

Kaza ÖZETİ| dün 22.20 sıralarında İzmir - Çeşme çevreyolunda bulunan Buca doğu girişinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Buca istikametinden Çeşme yönüne doğru seyir halinde olan Hikmet Can Elmacı yönetimindeki 35 T 7848 plakalı ticari taksi bariyerlere çarptı. Kazayı gören sürücüler durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. Olay yerine sağlık ekibi sevk edildi.

Sürücü ağır yaralandı bir yolcu hayatını kaybetti

Kazanın şiddetiyle ticari taksi hurdaya dönerken, sürücü Hikmet Can Elmacı ve araç içerisinde bulunan yolculardan 2’si ağır olmak üzere toplamda 5 kişi yaralandı. 1 yolcu ise olay yerinde hayatını kaybetti. Yararlılar ambulanslarla çevre hastanelere sevk edildi.
Ağır yaralanan sürücü Hikmet Can Elmacı ve araç içerisinde bulunan bir yolcunun hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

 


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Tüm Çöplerimizi Aktif Bir Yanardağa Atarsak Ne Olur?
Tüm Çöplerimizi Aktif Bir Yanardağa Atarsak Ne Olur?

İnsanlar olarak her sene çıkardığımız milyarlarca ton atık, gözle görülür yerlerde olmasa da şehirlerin bir yerlerinde istifleniyor, çürümeye bırakılıyor, bazıları ise yakılıyor. Bu çöplerin tümünü aktif bir yanardağa atmak nasıl bir fikir olurdu sizce?

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Yerel Seçimlerde Hangi Partiyi Güçlü Buluyorsunuz?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu