USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

İyi Parti’li Meral Akşener ile PKK’lı Duran Kalkan’dan aynı söylem! Hamas’a saldırdılar

Filistin'de şiddetini artıran İsrail terörünü görmezden gelerek direnişçileri hedef gösteren koroya dahil olan İyi Parti lideri Meral Akşener ile PKK'lı terörist Duran Kalkan aynı söylemde buluştu.

İyi Parti’li Meral Akşener ile PKK’lı Duran Kalkan’dan aynı söylem! Hamas’a saldırdılar
01-11-2023 20:53
Google News

HABER7

İşgalci ÖZETİ| İsrail’in Filistin’e yönelik soykırım saldırılarına karşı vatan savunması yapan Filistinli unsurları yıpratıcı söylemler, dolaylı İsrail destekçiliği olarak kayıtlara geçiyor. Bu yönde açıklamalarda bulunan Meral Akşener, ilk günden bu yana Hamas’ı hedef gösterirken İsrail tarafından yalnızca Başbakan Netanyahu’ya yüklenmeyi tercih ediyor. Akşener’in son çıkışının ise PKK ile aynı düzlemde gerçekleşmesi manidar karşılandı.

ÖNCE AKŞENER SONRA KALKAN

Partisinin grup toplantısında konuşan İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Hamas’ın silahlı kanadı Kassam Tugayları’nın 7 Ekim’de işgal güçlerine yönelik Aksa Tufanı operasyonunun zamanlamasını eleştirdi. Akşener, “Her şeyden önce, şunu söylemek isterim ki Hamas’ın saldırılarının, zamanlaması, her türlü şüpheye açıktır. Kime ve neye hizmet ettikleri de şüphelidir.” dedi.  Akşener, Kassam’ın İsrail’e tarihinin en büyük darbesini vurduğu operasyona “terör” diyerek, “Hamas’ın terör saldırısı da İsrail toplumuna, korku saldığı gibi Netanyahu’ya da, gözü dönmüş gaddarlığını sergileyeceği bir bahaneyi, hediye etmiştir.” sözlerini sarf etti.