USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

İYİ Parti'de üst düzey istifa! Genel Başkan Yardımcısı Demirer partiden istifa etti

Yerel seçimden sonra kurultay kararı alan İYİ Parti'de üst düzey bir istifa daha. Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Taner Demirer, İYİ Parti üyeliğini sonlandırdığını duyurdu.

İYİ Parti'de üst düzey istifa! Genel Başkan Yardımcısı Demirer partiden istifa etti
17-04-2024 15:18
Google News

Yerel ÖZETİ| seçimde işbirliğini reddeden İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, seçim sonuçlarının ardından 27 Nisan'da olağanüstü kurultay kararı aldı ve aday olmayacağını açıkladı. Bu açıklamadan sonra çok sayıda isim partiden istifa etti.

 Son istifa ise Sağlık Politikalarından sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olarak görev yapan Prof. Dr. Taner Demirer'den geldi. Demirer, parti üyeliğini sonlandırıp görevlerinden istifa ettiğini açıkladı. duyurdu. 

Demirer, istifasını sosyal medya hesabından duyurdu. Demirer, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Merkez parti olmayı hedefleyen ve 6 yılda önemli başarılara imza atan İYİ Parti hem genel seçimde hem de yerel seçimlerde yapılan stratejik hatalarla hızla irtifa kaybetmekle kalmamış, izlediği politikalar ve söylemleri ile Türk Milletinin beklentisi olan merkez parti olma hedefinden de hızla uzaklaşmıştır. Gelinen bu noktada İYİ Parti üyeliğimi sonlandırıyor ve partideki tüm görevlerimden istifa ediyorum. Genel Başkanımız Sn. Meral Akşener’e bundan sonraki hayatında her şeyin gönlünce olmasını diliyorum. Olağanüstü kurultayda genel başkan adayı olan değerli arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Siz İYİ partili kardeşlerimle birlikte yürümenin getirdiği güzel anıları hiçbir zaman unutmayacağım. Bu süre zarfında birlikte çalıştığım herkese içtenlikle teşekkür ediyorum. Yolunuz açık olsun." 

Etiketler iyi parti istifa
Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Tesla Cybertruck, Avrupa ve Orta Doğu'ya Geliyor!
Tesla Cybertruck, Avrupa ve Orta Doğu'ya Geliyor!

Tesla, Avrupa ve Orta Doğu'daki bazı şehirlerde Cybertruck tanıtım etkinlikleri düzenleyecek. Şirket, ne yazık ki İstanbul'u pas geçmiş durumda. Tesla Türkiye'nin devrede olduğu bildiriliyor.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Yerel Seçimlerde Hangi Partiyi Güçlü Buluyorsunuz?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu