USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

İtalyan tasarımı elektrikle buluştu! Yeni Alfa Romeo Milano tanıtıldı

Alfa Romeo, bugün düzenlediği etkinlikte özellikleri ve tasarımı ile kompakt sınıfa canlılık katan Milano modelini tanıttı.

İtalyan tasarımı elektrikle buluştu! Yeni Alfa Romeo Milano tanıtıldı
10-04-2024 22:48
Google News

Geçtiğimiz ÖZETİ| yıl duyurulan ve o zamandan bu yana merakla beklediğimiz Alfa Romeo'nun yeni gözdesi ve şirketin ilk tamamen elektrikli modeli olan Milano nihayet tanıtıldı. Önümüzdeki eylül ayında Türkiye'de de satışa çıkacak. Peki bu araç neler sunuyor ve kimlere hitap ediyor? İşte Alfa Romeo Milano hakkında tüm detaylar ve özellikleri…

Alfa Romeo Milano özellikleri

İtalya'nın otomobil tasarımındaki ustalığını bir kez daha gözler önüne seren Alfa Romeo Milano, sportifliği ve zarafeti kompakt segmentle buluşturuyor. Tasarımı, markanın halihazırda beğenilen özgün çizgilerini modern bir yorumla birleştiriyor.

Alfa Romeo Milano özellikleri

Alfa Romeo Milano, özellikleri itibariyle de dikkat çekici bir otomobil. Hibrit ve tam elektrikli olmak üzere iki ana versiyonla sunulan Milano, çevreci ve performansı bir arada arayan kullanıcılara hitap ediyor. En çok da şirketin ilk tam elektrikli versiyonu öne çıkıyor.



Alfa Romeo Milano özellikleri

Kesik kuyruk tasarımı sayesinde elde edilen aerodinamik yapısı ve segmentindeki en hafif otomobil olan Milano Elettrica, 410 kilometreyi aşan bir menzil sunuyor. Hibrit versiyonu Milano İbrida ise 136 beygir gücündeki 48-V Hibrit VGT motor ile geliyor.

Sürüş deneyimine gelince Milano'nun her iki versiyonunun da sınıfının en iyi dinamiklerine sahip olduğu belirtiliyor. Zira Milano Veloce, Alfa Romeo'nun sportif mirasını yansıtan özel teknik özelliklere sahip. Mekanik kilitli diferansiyel, segmentindeki en direkt direksiyon oranı ve sportif süspansiyon gibi özelliklerle öne çıkıyor.

Alfa Romeo Milano özellikleri

Tabii yalnızca sürüş değil, Milano'nun tüm versiyonları bulunduğu kompakt sınıfa göre geniş diyebileceğimiz 400 litrelik geniş bagaj hacmi ve yüksek konfor özellikleri ile de göze çarpıyor. Benzer durum iç mekanda da bizleri karşılıyor.

Alfa Romeo Milano özellikleri

Sürücü odaklı kokpit, yüksek kaliteli materyaller, ergonomik direksiyon tasarımı ve her ayrıntının sürücünün ulaşımına uygun şekilde düzenlenmiş olması ve sürüş bilgileri ile araç içi ayarları kolayca yönetmenizi sağlayan 10.25 inç büyüklüğünde tamamen dijital dokunmatik ekran buna örnek olarak gösterilebilir.

Alfa Romeo Milano özellikleri

Alfa Romeo Milano özellikleri bu kadarla sınırlı değil. Otomobil, modern teknolojileri ve yenilikçi sürüş destek sistemlerini de bünyesinde barındırıyor. Adaptif Full LED Matrix farlar, 360 derece park sensörleri ve yarı otonom park sistemi gibi özelliklerle geliyor.

Alfa Romeo Milano özellikleri

Son olarak Milano'nun lansman özel versiyonları olduğunu da söyleyelim. Milano Speciale adı verilen bu versiyonlar hem hibrit hem de elektrik motor seçeneklerini yukarıda bahsetmiş olduğumuz tüm teknik ve tasarımsal özelliklerle buluşturuyor.

Alfa Romeo Milano özellikleriXiaomi SU7 hakkında önemli uyarı!

Xiaomi SU7 hakkında önemli uyarı!

Yeni nesil elektrikli araç Xiaomi SU7, bu kez hakkında yapılan önemli bir uyarı ile gündem oldu. İşte tüm detaylar...


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
500 Milyon Dolarlık
500 Milyon Dolarlık "Çılgın Kurbağa" Dolandırıcılığı

Bir zamanlar her cep telefonunun melodisi olan Çılgın Kurbağa, zamanında oldukça popülerdi. Ancak popüler olan bu ses, arkasında büyük bir dolandırıcılık hikâyesine sahipti...

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Yerel Seçimlerde Hangi Partiyi Güçlü Buluyorsunuz?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu