USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

İşte Abdülkerim Bardakcı'nın kaçıracağı maçlar!

Tüm Spor - Trabzon maçında sakatlanan Abdülkerim'de yırtık belirlendi; İstanbul, G.Antep, Samsun, Bandırma ve Başakşehir maçlarında oynayamayabilir.

İşte Abdülkerim Bardakcı'nın kaçıracağı maçlar!
24-01-2024 08:27
Google News

Galatasaray'a, ÖZETİ| 5-1 sonuçlanan Trabzonspor maçının 44. dakikasında sakatlanarak oyundan çıkan Abdülkerim Bardakcı'dan kötü haber geldi. Kulüp, yapılan MR incelemesi sonucunda milli savunmacının sol alt arka adale grubunda 2. derece strain (zorlanma, kanama ve kısmi yırtık) tespit edildiğini açıkladı.

3-4 HAFTA YOK!

Buna göre sahalardan en az 3 ila 4 hafta uzak kalması beklenen başarılı stoperin; İstanbulspor, Gaziantep, Samsun, Bandırma (Türkiye Kupası) ve Başakşehir maçlarını kaçırması sürpriz olmayacak. 29 yaşındaki yıldız futbolcunun iyileşme hızına göre 15 Şubat'ta Sparta Prag ile İstanbul'da oynanacak olan UEFA Avrupa Ligi Play-Off karşılaşmasında sahada olup olmayacağı da karşılaşma tarihine kısa bir süre kala netlik kazanacak. Son olarak Konyaspor maçında 2 gol atarak takımının galibiyetinde önemli rol oynayan hücumu seven Bardakcı, bu sezon 32 karşılaşmada 5 kez fi leleri havalandırdı


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Eğlenirken Neden Zaman Uçup Gidiyor?
Eğlenirken Neden Zaman Uçup Gidiyor?

Arkadaşlarla oynanan oyun grubunda havada uçuşan kahkahalar ya da eğlence mekânında tadına doyulmayan sohbetler… Tüm bu anlarda zaman âdeta su gibi akar gider. Peki eğlenirken neden zaman bu kadar hızlı geçiyor?

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Yerel Seçimlerde Hangi Partiyi Güçlü Buluyorsunuz?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu