USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

İstanbul'da kaçak akaryakıt operasyonu: 7 kişi gözaltına alındı

İStanbul'da 5 ilçede yapılan 7 ayrı operasyonda '10 numara yağ' olarak bilinen 250 bin litre kaçak akaryakıt ele geçirildi. Operasyonda kaçak akaryakıt üreten 7 şüpheli gözaltına alındı.

İstanbul'da kaçak akaryakıt operasyonu: 7 kişi gözaltına alındı
02-02-2024 13:07
Google News

İstanbul ÖZETİ| Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, 5 - 31 Ocak arasında Başakşehir, Silivri, Sultangazi, Pendik ve Sultanbeyli'de akaryakıt kaçakçılarına yönelik 7 ayrı operasyon düzenledi.

Operasyonlarda piyasadan toplanan atık madeni yağlarla, yanıcı özelliğe sahip solvent, tiner ve akaryakıt türevi ürünleri karıştırıp işleme tabii tutarak oluşturulan ve halk dilinde '10 numara yağ' olarak bilinen kaçak akaryakıt üreten 7 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin adreslerinde ve araçlarında yapılan aramalarda piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olduğu deerlendirilen toplam 250 bin litre kaçak akaryakıt ele geçirildi. Şüpheliler adli makamlarca serbest bırakıldı.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Bir Oyuncu, Fallout 76'da Xbox Patronuna Atom Bombası Attı
Bir Oyuncu, Fallout 76'da Xbox Patronuna Atom Bombası Attı

Xbox'ın büyük stüdyolarını kapatmak gibi aldığı skandal kararlara tepki göstermek isteyen bir kullanıcı, Xbox patronu Phil Spencer'ın Fallout 76'daki kampına atom bombası attı.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Yerel Seçimlerde Hangi Partiyi Güçlü Buluyorsunuz?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu