USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

İsmail Yüksek'e Fransa'dan sürpriz talip!

Tüm Spor - Fransa Ligue 1 ekiplerinden Olympique Lyon'un, Fenerbahçe'nin milli yıldızı İsmail Yüksek için teklifte bulunduğu iddia edildi.

İsmail Yüksek'e Fransa'dan sürpriz talip!
16-01-2024 04:13
Google News

İsmail ÖZETİ| Kartal yönetimindeki Fenerbahçe'nin 24 yaşındaki yıldızı İsmail Yüksek ile ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Milli futbolcuya, Avrupa'nın köklü kulübünün kanca attığı belirtildi.

L'Equipe'te yer alan habere göre, kadrosuna bir orta saha takviyesi yapmak isteyen Lyon, Nemanja Matic transferinde yaşadığı zorluğun ardından İsmail Yüksek'e yöneldi.

İSMAİL YÜKSEK İÇİN 8 MİLYON EURO

Rennes'in Matic'i satmak istemediği ve bu gelişmenin ardından Lyon'un İsmail Yüksek için Fenerbahçe'nin kapısını çaldığı belirtildi.

Fransız ekibinin milli oyuncu için Fenerbahçe'ye teklif yaptığı öne sürüldü. 24 yaşındaki futbolcu için yapılan teklifin ise 8 milyon euro ve bonuslar olduğu öne sürüldü.

Fenerbahçe'de bu sezon 28 maça çıkan İsmail Yüksek, 1 gol attı ve 4 asist yaptı. İsmail Yüksek'in Fenerbahçe ile sözleşmesi 2027 yılına kadar devam ediyor.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Togg kullanıcıları beğendi! D-Smart Go kullanımı tavan yaptı
Togg kullanıcıları beğendi! D-Smart Go kullanımı tavan yaptı

Togg, yerli yayın platformu D-Smart GO ile iş birliği yaparak kullanıcılarına oldukça beğenilen bir deneyim sunmaya başladı

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Yerel Seçimlerde Hangi Partiyi Güçlü Buluyorsunuz?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu