USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

İskandinav Mitolojisini Konu Alan Oyunlar

Dünyanın en popüler mitolojilerinden bir tanesi olan İskandinav mitolojisi, içerisinde barındırdığı birçok ilgi çekici unsur ile adından bolca söz ettirmeyi başarıyor. Gelin, İskandinav mitolojisini konu alan oyunların bazılarına göz atalım.

İskandinav Mitolojisini Konu Alan Oyunlar
11-08-2022 22:35
Google News

İskandinav ÖZETİ| mitolojisinin; Odin, Thor ve Loki gibi tanrılarını neredeyse hepimiz biliyoruz. Özellikle vikinglerin döneminde dünyamızda da fazlasıyla popüler olan bu tanrılar, vikinglerin dini inançlarını da oluşturuyordu.

Bizler de İskandinav mitolojisinden hoşlananlar için 10 farklı oyundan oluşan bir liste hazırladık. Listeyi oluştururken, popüler oyunların yanı sıra değişik türlerden sevilen yapımları da eklemeye özen gösterdik. O hâlde gelin, başlayalım.

İskandinav mitolojisine dayanan 10 oyunAssassin’s Creed ValhallaBad NorthThe Banner SagaExpeditions: VikingGod of WarHellblade: Senua’s SacrificeNorthgardThe Elder Scrolls V: SkyrimTribes of MidgardValheimTarihin derinliklerine doğru inip, İngiltere’nin kaderini kendi ellerine almak isteyenlere: Assassin’s Creed Valhalla