USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

iPhone 14'ün Her Kazayı Tespit Edemediği Ortaya Çıktı

Wall Street Journal, Apple'ın geçtiğimiz haftalarda iPhone 14 ve Apple Watch'lara getirdiği yeni kaza algılama sistemini test etti. Yapılan testlerde Apple Watch Ultra'nın başarılı bir şekilde kazayı algıladığı görülürken, iPhone 14'ün bunu yapamadığı ortaya çıktı.

iPhone 14'ün Her Kazayı Tespit Edemediği Ortaya Çıktı
30-09-2022 22:55
Google News

Teknoloji ÖZETİ| devi Apple, geçtiğimiz haftalarda iPhone 14 ailesini, Apple Watch’ları ve yeni AirPods Pro’yu bizlerle buluşturdu. Telefon ve akıllı saatlerde bulunan en dikkat çekici özelliklerden biri de kaza algılama sistemiydi. Bu özellik, herhangi bir kazanın sonrasında cihazların otomatik olarak yetkililere haber vermesini sağlıyordu.

Özelliğin ne kadar etkili çalıştığı, gerçek hayat kurtarıp kurtarmadığı ise merak konusuydu. Geçen hafta da bir YouTuber, bu konuda bize bir fikir veren bir video çekti. iPhone 14 Pro’nun kullanıldığı bu video, cihazın yaklaşık 10 saniye sonra acil durum uyarısı vererek başarılı bir şekilde çalıştığını ortaya koydu. Ancak yapılan yeni bir test, bunun her zaman gerçekleşmeyeceğini gösterdi.

Apple Watch kazayı tespit etmeyi başarırken iPhone 14 sınıfta kaldı