USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

İnternetin Ofisi Slack, Kendi Yapay Zeka Araçlarına Kavuşuyo

İş dünyasının popüler uygulaması Slack, Slack GPT ve çok daha fazla yeni yapay zekâ aracına yakında kavuşuyor.

İnternetin Ofisi Slack, Kendi Yapay Zeka Araçlarına Kavuşuyo
04-05-2023 21:28
Google News

İş ÖZETİ| dünyasının ana iletişim platformu olmayı sürdüren Slack, bugün büyük duyurularla karşımıza geldi. Salesforce World Tour etkinliğinde sahne alan platform, yakın zamanda kavuşacağı yeni özellikleriyle göz almayı başardı.

Slack’e gelecek yeni özellikler, yapay zekâ alanına odaklanıyor. Bu özelliklerin en büyüğü ise Slack GPT olacak. ChatGPT’yi oluşturan dil modeli, artık Slack’e de entegre olarak çalışacak, iletişimi iyileştirecek.

Slack GPT ile tanışın:

slack gpt

Slack GPT, Slack kullanıcısı olan şirketlere ve çalışanlara pek çok alanda kolaylık sağlayacak. Slack üzerinden müşterilerle iletişim çok daha hızlı gerçekleşebilecek, yapılan toplantılar sonrasında yapay zekâ sayesinde özetlere ulaşılabilecek, hatta yazım önerileri de yapay zekâdan alınabilecek.

Aynı şekilde satış ekipleri, müşterileri için yapay zekâ ile ürün önerileri sunabilecek, blog yazı ve görsellerini oluşturabilecek, e-mail kampanyaları tasarlayabilecek ve çok daha fazla imkâna kavuşacak.

Üstelik Slack’e geçtiğimiz aylarda gelen Canvas da yapay zekânın nimetlerine ev sahipliği yapabilecek. Slack Canvas üzerindeki işlemlerde de yapay zekâdan destek alınabilecek.