USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

İngiltere'de gündem Wilfried Zaha

Tüm Spor - Galatasaraylı Wilfried Zaha, Kopenhag maçında yaptığı asistle sarı kırmızılılardaki ilk skor katkısını sağlarken, İngiltere'de de gündem oldu.

İngiltere'de gündem Wilfried Zaha
21-09-2023 18:52
Google News

UEFA ÖZETİ| Şampiyonlar Ligi A Grubu'ndaki ilk maçında Danimarka'nın Kopenhag takımıyla 2-2 berabere kalan Galatasaray'da, Wilfried Zaha'nın performansı İngiliz basınında çarpıcı sözlerle yorumlandı.

Zaha, sarı kırmızılıların 2-0 geriye düştüğü maçta, 66. dakikada Kerem Aktürkoğlu'nun yerine oyuna girdi. Fildişi Sahilli futbolcu, Galatasaray'ın 88. dakikada Tete ile beraberliği bulduğu golde yaptığı asistle takımının 1 puan kazanmasına yardımcı oldu.

"RAMS PARK'TA ÇILGIN SAHNELER"

Gruptaki diğer maçta ise Manchester United, Bayern Münih'e 4-3 yenildi. İngiliz gazetesi Daily Star, Zaha'nın yaptığı asistle eski takımı Manchester United'ı grup sonunculuğuna gönderdiğini vurguladı.

Gazete, "Wilfried Zaha, Şampiyonlar Ligi'nde asist yaparak Man United'ı grubun sonuncusu yaptı" başlığıyla verdiği haberde, Tete'nin attığı gol için "Bu gol, İstanbul'daki Rams Park'ta çılgın sahnelere yol açtı. Galatasaray devamını getirip kazanamasa da en azından geceyi grubun dibinde bitirmemeyi başardı. United'ın Bayern Münih'e karşı aldığı 4-3'lük kaotik yenilginin ardından yukarıya çıktılar." yorumunu yaptı.

ZAHA: "MUHTEŞEM BİR GERİ DÖNÜŞ"

Bu arada Zaha maçın ardından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Takımdan muhteşem bir geri dönüş. Birlikte ilerlemeye devam ediyoruz." ifadelerini kullandı.

MANCHESTER'DA 4 MAÇ OYNAYABİLDİ

Wilfried Zaha 2013-2015 yılları arasında Manchester United'ın sözleşmeli oyuncusu olsa da İngiliz devinde fazla forma şansı bulamamıştı. Kırmızı Şeytanlar'da sadece 4 kez forma giyebilen Zaha, Crystal Palace ve Cardiff City'ye kiralık gönderilmişti.

CRYSTAL PALACE'TA EFSANE OLDU

Fildişi Sahilli sol kanat hücumcusu, asıl çıkışını ise altyapısından yetiştiği Palace'a 2015 yılında geri döndükten sonra gerçekleştirmiş ve İngiliz takımında 458 maçta 90 gol, 76 asistle oynayarak efsane isimler arasına girmişti.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
WhatsApp'a Yeni Bir Arama Özelliği Geliyor
WhatsApp'a Yeni Bir Arama Özelliği Geliyor

WhatsApp, arama deneyimini iyileştirmek için yeni bir özellik getiriyor. Yeni bir çağrı çubuğu, hızlıca aramalarınızı sessize almanızı veya sonlandırmanızı sağlayacak.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Yerel Seçimlerde Hangi Partiyi Güçlü Buluyorsunuz?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu