USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

İmamoğlu’nun 2012’de attığı tweet yeniden gündem oldu

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun 2012 yılında yaptığı Beylikdüzü’nde iktidar olmadan bize uyku yok, bilin ki ardından İstanbul'da, Türkiye’de iktidarız paylaşımı sosyal medyada yeniden gündem oldu.

İmamoğlu’nun 2012’de attığı tweet yeniden gündem oldu
06-03-2023 23:03
Google News

Güçlendirilmiş ÖZETİ| Parlamenter sisteme geçiş vaat eden ve Millet İttifakı çatısı altında bir araya gelen CHP, İYİ Parti, Saadet Partisi, DEVA, Demokrat Parti ve Gelecek Partisi liderleri 'Güçlendirilmiş Parlamenter Sisteme Geçiş Sürecinin Yol Haritası'nı imzaladı. Metnin 12. maddesine göre İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve ABB Başkanı Mansur Yavaş uygun zamanda cumhurbaşkanı yardımcısı olacak.

6 lider tarafından yapılan ortak açıklamada, "İstanbul ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanları Sayın Cumhurbaşkanının uygun gördüğü zamanda ve tanımlanmış görevlerle Cumhurbaşkanı Yardımcısı olarak atanacaklardır" ifadeleri kullanılmasının ardından İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun 2012 yılında yaptığı "Beylikdüzü’nde iktidar olmadan bize uyku yok, bilin ki ardından İstanbul'da, Türkiye’de iktidarız" paylaşımı gündem oldu.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Tırnaktaki Çıkıntıların Sebebi Ne? Önleme Yöntemleri Neler?
Tırnaktaki Çıkıntıların Sebebi Ne? Önleme Yöntemleri Neler?

Kendi bedenimizin en göze çarpmayan detaylarından biri de tırnaklarımızdır. Ancak bazen normal tırnaklardan farklı durumlar gözümüze çarpar. Bunlardan biri de dikine çıkıntılar olur. Peki tırnağınızda neden boyuna çizgiler oluşur sorusunu hiç sormuş muydunuz?

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Yerel Seçimlerde Hangi Partiyi Güçlü Buluyorsunuz?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu