USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

İmamoğlu'ndan Kılıçdaroğlu'na canlı yayında 'ama'lı adaylık göndermesi

Ekrem İmamoğlu, Kılıçdaroğlu'nun adaylığı sorusuna yarım ağızla 'Günün sonunda kararı 6'lı masa verir.' diyerek kendisi için kapıları açık bıraktı. İmamoğlu, 'Bu saatten sonra bu seçimi iktidar kazanamaz, muhalefet kaybeder." dedi.

İmamoğlu'ndan Kılıçdaroğlu'na canlı yayında 'ama'lı adaylık göndermesi
12-12-2022 12:10
Google News

6'lı ÖZETİ| masada adaylık konusu arap saçına dönerken adı geçen isimler arasındaki gerilimler de her geçen gün artmaya devam ediyor. Kılıçdaroğlu'nun 'adaylık' için ön planda olduğu dönemde İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in vetosu İmamoğlu'nun elini güçlendirdi. Ekrem İmamoğlu ise adaylık konusunda çelişkili ve imalı açıklamalarına bir yenisini daha ekledi.

Kılıçdaroğlu'nun adaylığı konusunda sözde destek açıklamasında bulunan İmamoğlu, aba altından sopa gösterircesine karar merciinin 6'lı masa olduğunu belirtti.

İmamoğlu, "Ortak adayla çıkılması gerekiyor. Yerel yönetimler konusunda muazzam bir başarı var. 6'lı masaya da bununla birlikte inanç da daha arttı." diyerek başarıszlıkla devam eden belediye başkanlığını överek kendini ön plana çıkarmaya çalıştı.